Ennyi volt a nagy szerelem? Elszólták magukat, valami nincs rendben Jákob Zoli és Betti között, kiderült együtt vannak-e még

Spread the love

A közérdeklődés fókuszában áll Jákob Zoltán és Bettit kapcsolata, miután a „Nagy Ő” műsorban Jákob Bettit választotta.

A rajongók számára az a legfontosabb kérdés, hogy a pár kapcsolata továbbra is fennáll-e, és ha igen, milyen jövő vár rájuk. Ez a téma vált kiemelten fontossá, különösen miután Jákob Zoltán egy könyvbemutatón tett megjegyzései bizonytalanságot vetettek fel kapcsolatuk jövőjét illetően.

„Nem szeretem, ha körbesepregetnek” – szólta el magát Zoli, mire a rendezvény házigazdája rá is vágta: „Azért mert abból házasság lesz?”

„Bizony” – erősítette meg a Nagy Ő, majd egy igencsak vészjósló sort is elejtett.

„Jó emberismerő vagyok az üzletben… a szerelemben kevésbé”

Habár nem egyértelmű, hogy a kapcsolatuk nehézségekkel küzd-e, a rajongók várakozással tekintenek arra a pillanatra, amikor a pár nyíltan megosztja a történteket. Addig is a rajongók igyekeznek összerakni a mozaikdarabokat a rendelkezésükre álló információkból.

Sokan nem örültek annak, hogy Bettit választotta, viszont rengetegen kíváncsisággal kísérik végig, hogy vajon együtt vannak-e még. Sajnos vannak vészjósló jelek, amelyek arra utalnak, hogy nincsenek együtt, amiért kár lenne, hiszen a műsorban érződött az összhang közöttük.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …