Ez nagyon durva!! Így ütötte le mérgében az orosz lány Imane Khelifet-et! ITT a videó:

Spread the love

Azalia Amineva és Imane Khelif: Drámai Ütközet a Bokszringben

Egy Bosszúval Teli Kihívás

Az orosz bokszoló, Azalia Amineva kihívta az algériai Imane Khelifet, hogy megbosszulja a párizsi olimpián szerzett vereségeket. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) korábban lehetővé tette Khelif és a tajvani Lin Yueting számára, hogy részt vegyenek a párizsi olimpia női versenyében, annak ellenére, hogy a 2023-as indiai világbajnokságon nem teljesítették a nemi tesztet. A teszt kimutatta, hogy szervezetükben magasabb volt a tesztoszteronszint. Dr. Ioannis Philippatos, az IBA orvosi bizottságának korábbi vezetője szerint a teszteredmények alapján mindketten férfiak.

Amineva az Instagramon osztotta meg üzenetét Kheliffel: „Szia Iman Khelif, nem gondolod, hogy túl sok az indokolatlan felhajtás körülötted? Emlékszel, amikor a 2023-as indiai világbajnokságon kiütéssel küldtelek a padlóra? Kész vagyok megismételni ezt a pillanatot, és újra a földre küldeni téged, hogy felelj az összes lányért, akit az utadba állítottak.”

Khelif Útja az Olimpiáig

Imane Khelif a 66 kg-os súlycsoportban egészen az elődöntőig jutott, ezzel bebiztosítva olimpiai érmét. A nyolcaddöntőben az olasz Angela Carinit győzte le, aki 46 másodperc után feladta a küzdelmet, majd bejelentette visszavonulását. A negyeddöntőben Khelif a magyar Hámori Lucát győzte le. A mérkőzés közvetítése során Hámori panaszkodott edzőjének: „Nem tudom legyőzni, ez egy férfi.”

Lin Yueting is bejutott az elődöntőbe az 57 kg-os kategóriában. A negyeddöntő után a bolgár Svetlana Staneva nem volt hajlandó kezet fogni vele.

Azalia Amineva és a Drámai Ütközet

Az orosz bokszoló, Azalia Amineva tavaly küldte padlóra Imane Khelifet egy látványos kiütéssel. A videó felidézi a drámai pillanatot, amikor Amineva dominanciáját demonstrálta a ringben. Az újabb kihívás pedig csak fokozza a feszültséget, és nagy érdeklődéssel várják a két sportoló újabb összecsapását.

Nézd meg a videót, és éld át újra az izgalmas pillanatokat!

Durva!! Így ütötte le mérgében az orosz lány Imane Khelifet-et! ITT a videó:

About admin

Check Also

Sokkoló felvételek: Az A4-es autópályát elöntötte az áradás – Nézd meg a drámai pillanatokat!

Spread the love Súlyos áradások az A4-es autópályán Ausztriában: forgalom megbénulva Az ausztriai A4-es autópályát …