Ezt nézzétek !Bódi Csabi megmutatta, milyen az otthona. Atyaég, mi van ott !

Spread the love

Csabi a Borsnak elmesélte, hogy 2016-ban határoztak arról, hogy elhagyják jelenlegi otthonukat és új házat keresnek. Megdöbbenéssel tapasztalták, hogy az ingatlanárak eközben megduplázódtak, így jelentős összeget veszítettek az eladáson.

[ ]

Végül egy 60 négyzetméteres házat vásároltak, ami számos problémát rejtett, mint például a melegvíz hiánya és a fűtési gondok.

Lilien, Csabi kislányának születése után azonban motivációt talált a ház felújítására és bővítésére. Később a szomszédos telket is megvásárolta, ahol egy karibi hangulatú medencés pihenőhelyet hozott létre.

– Amikor már biztos voltam benne, hogy túlélem, megfogadtam, hogy egy olajfával állítok emléket. Amikor ránézek, mindig hálát adok azért, hogy velem van a jóisten és vigyáz rám. (…) Sokáig kutattam, de nem találtam olyat, ami tetszett volna. Végül rábukkantam egy Balaton környékén élő emberre, aki igazi szaktekintély a szakmájában. Tőle vásároltam meg ezt a fát, ami több mint 300 éves és 700 ezer forintba került! – árulta el az énekes, aki számára ez az olajfa hatalmas érzelmi értékkel bír, mert a reményt és a szeretetet jelképezi számára. Csabi így fogalmazott: „Ő már a családunk tagja”.

címlapfotó:illusztráció!

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …