Feláldozta magát a barátnőjéért egy férfi a Balatonon: kimentette a kedvesét a vízből, ám ő belefulladt a Balatonba

Spread the love

Különösebb visszhang nélkül maradt egy balatoni, drámai haláleset: egy fiatal férfi önfeláldozóan kimentette a tóból a kedvesét, ám ő már nem tudott a partra úszni és a vízbe fulladt.

A romantikus felhangot sem nélkülöző tragédia több mint egy héttel a történtek után került napvilágra, amikor egy szemtanú tájékoztatta a sonline.hu portált.

A 26 éves fiatalember a balatonlellei Napfény strandon indult a barátnője segítségére, akit ugyan ki tudott menteni a tóból, ám maga közben elmerült. A halál oka fulladás volt, ugyanis nagy mennyiségű víz került a tüdejébe. A mentés során tehát feláldozta magát a barátnőjéért – állította a lapnak egy szemtanú, Bálint.

Hosszú ideig próbálták újraéleszteni

Az újjáélesztést körülbelül 45 percen át végezték, de a fiatal férfin nem tudtak segíteni. A lap olvasója személyesen látta a tragédiát, és beszélt azokkal a vendégekkel, akik a partra hozták a párt.

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata a lap kérdésére megerősítette, hogy valóban történt egy haláleset a jelzett időben, ami miatt a hatóság közigazgatási eljárást indított.

About admin

Check Also

Sokkoló felvételek: Az A4-es autópályát elöntötte az áradás – Nézd meg a drámai pillanatokat!

Spread the love Súlyos áradások az A4-es autópályán Ausztriában: forgalom megbénulva Az ausztriai A4-es autópályát …