Felvétel arról a pillanatról, amikor egy krokodil megtámad egy futballistát annak ragyogása miatt (Videó)

Spread the love

Egy krokodil ölte meg Jesus Alberto Lopez Ortiz labdarúgót, aki tragikusan életét vesztette Costa Rica Santa Cruz régiójában.

Chucho népszerű futballista az országban, a Costa Rica-i Ascenso League-ben szereplő Deportivo Río Canas csapatában játszik.

A rendőrség szerint Chuchót egy krokodil támadta meg a Canas folyóban. Az eseményt látták a letartóztatott, edzõdõ 29 éves fiatalok. Sajnos a krokodil támadása azonnali támadáshoz vezetett. Elterjedt a közösségi oldalakon az a videó, amelyen egy krokodil látható, amint egy focista holttestét vonszolja.

Hogy megtaláljam Lopez hamvait, a rendőrség megkért, hogy menjek Krokodilba.

„Nagyon sajnáljuk játékosunk, Jesus Lopez Ortiz (Chucho) nyilvános halálát. Isten éltesse” – jelentette be a 29 éves klub nyilvános közleményében.

“Nyugodj békében Chuço, csatlakozunk Pëlçe és Mühla családjához, hiányozni fogsz, vigyél magaddal egy tähä mål-t, kedves barátom.

A mai egy nagyon nehéz nap mindannyiunk számára, és nem emlékszünk életünk sok területére sportedzőként, játékosként és családtagként. Jól fog működni Chuço üzemeinkben. Repülj a magasba” – folytatja csapata közepe.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …