Fia vallomása: Ezért lett öngyilkos Mary Zsuzsi

Spread the love

Fia vallomása: Ezért lett öngyilkos Mary Zsuzsi

 

Mary Zsuzsi, a népszerű énekesnő, 1947. október 13-án született Szegeden, és ma ünnepelhetné 73. születésnapját, ha kilenc évvel ezelőtt nem dönt úgy, hogy véget vet életének. Az énekesnő, aki a színpadon és a magánéletben is mindig intenzíven élt, 2011. december 24-én, szenteste éjjelén lett öngyilkos, ezzel sokkolva rajongóit és szeretteit.

Fia, Dennis most először beszélt nyíltan édesanyja tragikus haláláról, és fájdalmas vallomásában azt is elárulta, hogy úgy érzi, családjuk elhanyagolta Mary Zsuzsit, ami édesanyja öngyilkosságához vezetett. „Anyu azért halt meg, mert nem kapott tőlünk elég szeretetet” – mondta elcsukló hangon Dennis.

Dennis szerint édesanyja hosszú ideje küzdött az alkoholizmussal, de az öngyilkossága előtti fél évben már nem ivott. Ennek ellenére az akkori barátnője nem támogatta, hogy továbbra is tartsa a kapcsolatot az édesanyjával. Dennis szerelmes fiúként engedett barátnője nyomásának, és eltávolodott az édesanyjától. Az utolsó karácsony különösen fájdalmas volt számukra, mivel senki sem vett ajándékot Mary Zsuzsinak, és családja nem viselkedett úgy, ahogy egy szerető családhoz illene.

Mary Zsuzsi fiának vallomása anyja öngyilkosságáról: „Azért halt meg, mert nem kapott tőlünk elég szeretetet”

„Anyu alkoholizmusa miatt az akkori barátnőm nem akarta, hogy tartsam vele a kapcsolatot, pedig akkor fél éve már nem ivott. Szerelmes fiú lévén, hallgattam a kedvesemre. Az utolsó karácsonyon végül nem vett senki ajándékot édesanyánknak. Sajnos, nem úgy viselkedtünk vele, mint szerető gyerekekhez illett volna. Rosszkedvűen vonult vissza a házába. Akkor, hosszú idő után, pezsgőt is ivott a gyógyszerekre. Anyu azért halt meg, mert nem kapott tőlünk elég szeretetet. Ha újra kezdhetném, átölelném és megvigasztalnám” 

– mondta elcsukló hangon Dennis.

 

About admin

Check Also

Farhátat lopott egy nyugdíjas néni – a kiérkező Rendőrök amit műveltek a nénivel, az szóért kiált

Spread the love Egy idős nagyjából 75 év körüli nagymama bukott le a Tescóban, mivel …