Figyelem: A Penny-ben most FÉL ÁRON vannak az élelmiszerek és az élelmiszercsomagok, mutatjuk hol!

Spread the love

A Penny Market áruházakban jelenleg ÉLELMISZEREK ÉS ÉLELMISZERCSOMAGOK FÉL ÁRON kaphatóak, bemutatjuk a részleteket!

A Penny Market üzleteiben országszerte, így Budapest egész területén, valamint Baranya, Békés, Csongrád-Csanád, Hajdú-Bihar, Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron, Pest és Vas megyékben is elérhetővé vált a Munch népszerűsödő élelmiszermentő kezdeményezése. A most csatlakozó 65 új egységgel a kereskedelmi lánc összesen 97 helyszínen kínál kedvezményes élelmiszercsomagokat.

Mostantól a Dél-Alföldön, Békés és Csongrád-Csanád megyék Penny Market üzleteiben is megvásárolhatóak a Munch egyre kedveltebb élelmiszermentő csomagjai. Az újonnan csatlakozó 18 egységgel a lánc már 32 helyen kínálja fél áron (vagy még kedvezőbb áron) ezeket a csomagokat. A Penny Market 2023 tavaszán kezdte el ezt a kezdeményezést két budapesti üzletében, egy háromhónapos próbaidőszak keretében. Júniusban további 11 fővárosi és egy gyáli üzlet csatlakozott a programhoz. Ma már összesen 32 boltban érhető el a Munch szolgáltatása, legutóbb Csongrád-Csanád és Békés megyék csatlakoztak. Fontos kiemelni: A Penny Market áruházakban most élelmiszercsomagok kaphatóak fél áron. A Munch szolgáltatás egy játékos formában kínálja az élelmiszermentést.

Az érdeklődők a Munch alkalmazáson vagy weboldalon keresztül előre megrendelhetik a meglepetéscsomagokat, amelyeket a megadott időpontban vehetnek át az üzletekben. Ezek a csomagok rövid lejárati idős vagy nem szabványos megjelenésű, de még tökéletesen fogyasztható termékeket tartalmaznak. A Penny Market üzleteiben már a tesztidőszak alatt is nagy sikerrel zárult ez a kezdeményezés. Több mint négy hónap alatt a vásárlók több mint 10 000 csomagot mentettek meg, ezzel több mint 15 000 000 forintot megtakarítva. Az üzletekben két féle csomag közül választhatnak a vásárlók.

TEGYÉL A PAZARLÁS ELLEN ÉS EGYÉL JÓKAT KEDVEZMÉNYESEN

MIT TESZÜNK A PAZARLÁS ELLEN

A megtermelt ételek 1/3-át nem eszi meg senki. A Munch egy egyszerű megoldást kínál arra, hogy az ételgazdálkodás fenntarthatóbb legyen környezeti, társadalmi és gazdasági szempontból is!

A Munch egy platform, amin keresztül vendéglátóhelyek és boltok kedvezményesen értékesítik az el nem adott, de jó minőségű ételeket.aplikáció itt:munch.hu

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …