Frei Tamás elvette feleségül Szulák Andreát!

Spread the love

Egy elképesztő titkot fedett fel Szulák Andrea egy két évtizeddel ezelőtti időszakról, amikor egy televíziós műsor miatt Frei Tamással utazgattak a világban.

A híresség a NőComment! szilveszteri adásában beszél erről részletesebben, de előzetesen annyit elhintett, hogy Frei Tamással több a kapcsolatuk, mint hinnénk.

Az a bizonyos, 2000-es évek elején készült televízióműsorban Szulák Andrea és a műsorvezető kollégája olyasmit csináltak, amiről még ma is van papírjuk – írja a .

Akkoriban az USA-ban jártak, és folyamatosan forgattak a tévéshow-nak, amikor meglátogatták a híres sivatagi szerencsejáték-paradicsomot. Ahogy azt már sokszor hallottuk: Ami Las Vegasban történik, az Las Vegasban marad

  • mostanáig:

“Egy televíziós műsor miatt utaztunk a világban, és egy napon eljutottunk Las Vegasba.

Az egyik feladatunk az volt, hogy bementünk a Little White Chapelbe (esküvői kápolna), és összeházasodtunk Frei Tamással, amiről még mindig van papírom” – árulta el sokak döbbenetére Szulák Andrea.

Persze meg kell jegyeznünk, hogy a Las Vegasban kötött ilyen jellegű házasságokat átvitt értelemben kell venni, ezeket a formálisan kötött frigyeket sem a törvény, sem az egyház nem ismeri el.

A színésznő ennek megfelelően még mindig a szabad hölgyek közé tartozik, de az igazat megvallva… már volt oltár előtt, de legalább stílusosan tette, a szórakoztatóipar központjában.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …