Gáspár Győzi ezért a nőért elhagyta a családját

Spread the love

Állad leesik ha meg tudod kiért hagyta el családját Gáspár Győzi

Ez az eset már évekkel ezelőtt történt, de nagyon fájdalmas pont ez a Gáspár családnak. Győzike állítja: szerelmes volt a lányba. Az, hogy ma hogy van, csak Győzike tudja..

Egyikük sem szívesen beszél az esetről, ezúttal sem az érintettek, hanem Evelin volt, aki felemlegette a témát, és az ATV stúdiójában, a vasárnap látható Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban borította a bilit. A műsorvezető dicsérte vendégét, hogy Bea az egyetlen nő az életében. Evelinnek több se kellett, felkapta a vizet és kipakolt apja titkos szerelméről.

Lánya szerint Győzike VV Gigivel csalta Beát!

Evelin a Frizbi forgatásán olyat fecsegett ki, aminek szülei aligha örülnek. Apja elismeri, valóban így történt.

Győzi lesújtva hallgatta, ahogy Evelin kiteregeti a családi szennyest .

Jó ideig talán ez az utolsó televíziós felvétel, amelyen Gáspár Győző és Gáspár Evelin is önfeledten nevet. Az Esti Frizbit követő hajnalon szállták meg ugyanis a NAV nyomozói a család összes ingatlanját, mivel adócsalás és sikkasztás miatt nyomoznak. Persze Győzi mit sem sejtett erről, amikor a vasárnapi adás felvételén kiteregette, miért szakított Evelin nemrégiben élete első szerelmével.

– Salgótarján legnagyobb diszkójából hívott a lányom az­zal, hogy azonnal menjek oda, mert a barátja megverte – emlékezett munkatársunknak az ominózus napra Győző, és bár Evelin próbálta enyhíteni volt párja tettét és helyzetét, apja kitartott a verziója mellett. Talán nem kellett volna. Evelin ugyanis az első adandó alkalommal replikázott, hangosan és csúnya szavakat sem mellőzve árulta el, kivel, mikor és hogyan lépett félre az apja.

– Volt az a testvérpár, aki be­költözött a villába, az a rapper, meg a testvére, hogy is hívták? – ecsetelte hosszasan az ATV-ben, majd a konkrétumokról is beszélt.

A 2007-es erotikagálán vitték táncba egymást. Lehet hogy azóta is tart a kapcsolat?

Tizenhét éves volt a lány és a pornókiállításon Szopnék feliratú pólóban tette magát. Apám meg miatta összepakolt és lelépett – folytatta, miközben Győzike úgy égett, mint a Reich­stag. Hajdú Péternek még azt is hosszasan ecsetelte a nagyobbik Gáspár lány, hogy apja most is csajozik a Facebookon, szilikonnal teletömött fiatal fitneszadyket fűzöget.

– A hiúságomnak tesz jót, na – vetette be zárásként Gáspár Győző, aki végül beismerte: VV Gigi, azaz Rácz Ildikó tényleg elcsavarta a fejét. A Bors megtalálta Gigit, akinek a legrosszabbkor jött ez a történet, hiszen rendezett életet él, jógaoktatóként dolgozik, rá­adásul az esküvőjére készül.

Gigi a Borsnak: A legrosszabbkor jött ez az ügy

– Nem hiszem, hogy magyarázkodnom kell olyan dolog miatt, ami meg sem történt. Egyszer táncoltam vele egy rendezvényen, még csak nem is randiztunk.

Egy másik Ildikó miatt költözött el otthonról. Nem jelentem fel őt rágalmazásért, de ko­molyan nem értem, miért utál egy család, amelynek nem voltam az életében. Biztos vannak Győzőnek álmatlan éjszakái, mert nem ez az egyetlen hazug sztorija – magyarázta Gigi a Borsnak.

Hatetszett a cikkünk, osztd meg!

Források: Borsonline, hirzona24 .hu

https://www.hirmagazin.eu

<!-- Composite Start -->
<div id="M898468ScriptRootC1560166"></div>
<script src="https://jsc.adskeeper.com/b/u/budapest-news.com.1560166.js" async></script>
<!-- Composite End -->