Gyászba borult Krausz Gábor, teljesen összetört, megszólalt a történtekről

Spread the love

Összetört.

Egy válás sosem könnyű, azonban mindenki máshogy éli meg, valakinek ez egy hosszú folyamat még mások csak fellélegeznek, megkönnyebbülnek, ha elszakadnak korábbi társuktól.

Krausz Gábor számára sem volt egyszerű. Elmondta, hogy ő egyfajta gyászfolyamatként élte meg a válását, hiszen az, hogy tönkrement a házassága, számára olyan érzés volt, mintha mindentől elvágták volna. Emiatt nem csak a kislánya miatt aggódott, de nem tudta hirtelen, hol fog lakni, miből fog megélni és hogyan fog folytatódni az élete.

„A válás valóban egy gyászfolyamat, ezt el kell gyászolni. Csak én ezt akkor nem sejtettem. Utólag látom, hogy nem biztos, hogy mindenkinél így van, nálam így történt: amikor elválsz, az olyan, mintha meghalna egy feled, tehát gyászolsz, de amikor gyászolunk valakit, nem mindig azt az illetőt sajnáljuk, hanem magadat. Mi lesz veled, hol fogsz lakni, miből fogsz élni, mit fogsz csinálni, hogyan fogod fenntartani a gyerekkel a kapcsolatot? Tehát igazából én magamat sajnáltam. Abban a pillanatban, ahogy a dolgok elindultak jó irányba és kialakult a rendszer, onnantól fogva szépen lassan ezt le tudtam zárni”

– mondta Palik Lászlóék műsorában a sztárséf.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …