Ha ezt használod, akkor felére csökkenhet a villanyszámlád. Így lehet 210 kWh alá vinni a fogyasztást

Spread the love

Üdv mindenkinek! Ma szeretném elmesélni,  hogyan fizethetünk 2-2,5-szer kevesebbet a villanyszámláért teljesen legálisan.  Ennek segítségével sokan szép kis summát takaríthattok meg!

20 éve dolgozom villanyszerelőként, nemrég szereztem meg a 6-os fokozatot. Amióta csak az eszemet tudom, ez idő alatt a elektromos áram átlagára növekedett. Higgy nekem, az elektromos áram árát mesterségesen gerjesztett inflációval növelik!  Épp ezért még megpróbáltam kicsit machinálni a villanyórámat: papírdarab becsúsztatásától kezdve a mágnesig, mindent kipróbáltam már, hogy visszatekerjem.

Nagy a család, három gyerekünk van, így rengeteg áramot használunk. A feleségemnek rengeteget kell mosnia a két kisbabánkra: pelenkákat, rugdalózókat… stb. A legidősebb állandóan a számítógépen lóg. Úgyhogy be kell valljam, már hosszú ideje lopnom kell az álmot a kormánytól…

Állandó pénzzavarral küzdünk, ezért mellékesen is pénzt kell keresnem elektromos vezetékek magánházakba és lakásokba történő beépítésével és javításával. Egyszer, amikor egy apartmanban dolgoztam, érdekes dolgot vettem észre. Éppen a villanyórát és az vezetékeket építettem be, amikor a tulajdonos a szobát újítgatta fel. Fűrészelt, fúrt-faragott… stb., másnap a villanyóra pedig csak 700 W-ot mutatott. Hát ez meg hogy lehet? Elvégre legalább 2-3-szor annyit kellett volna mutatnia!

Úgy döntöttem, szóba elegyedek a tulajjal, aki erre egy  áramfogyasztás csökkentő eszközt mutatott nekem.  Még a veje hozta neki külföldről. Nem hittem a szememnek és a fülemnek! Nagyon szégyelltem magam, hogy nem ismertem korábban ezt a alapfokú fizikát.

Ezután elkezdtem információt keresni az Electricity Saving Boxról és ezt  a tudományos cikket találtam, melyben mindent részletesen elmagyaráznak. Így hát minden kétségem szertefoszlott.

Az eszköz maga kisméretű, kb. egy szokványos olvasólámpa mérete; a villanyórához legközelebb eső konnektorba kell bedugni és azonnal működésbe lép, teljesen hangtalanul! A neve – ELECTRICITY SAVING BOX. Ha jól értettem, nem lehet normál boltban megvenni. Ennek van értelme, mivel teljesen ellentétes a kormány érdekével. De fizetünk adót, és azt kell mondjam hogy talán túl sokat is! Úgyhogy úgy gondolom, hogy ez nemcsak racionális, de helyénvaló megtakarítás is – így fair a dolog.

Az internetet böngészve végre megtaláltam  azt a weboldalt, amelyen az eszközt árulják!  Itt  az online üzlet linkje, ők az országban az egyedüli kizárólagos forgalmazók. Ha érdekel az eszköz működési elve, nézd meg alább a videót. A cég küldte át nekem, amikor további részletekre voltam kíváncsi.

Személy szerint és három megtakarítót vettem: egyet a házamba, egyet a szüleimnek, egyet pedig a feleségem szüleinek. Arra gondoltam,  miért kéne többet fizetem, ha legálisan kevesebbet is fizethetek?

Most megfelelően élünk, nem lopjuk az áramot és átlagosan 2-2,5-szer kevesebbet fizetünk az elektromos számláért! Nem szeretek pénzt pazarolni. Sokkal inkább költöm a feleségemre és a gyerekeimre! Az anyósom is nagyon boldog ezzel az eszközzel. A feleségem azon nevet, hogy most, hogy odaadtam neki ezt az ajándékot, az anyósom jobban szeret engem, mint a saját lányát! ☺

Mindnyájatoknak azt kívánom, költsetek okosabban és takarítsatok meg sok pénzt!

“-forrás

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …