HATALMAS A BOLDOGSÁG! Jöhet a baba Nótár Maryéknél: „a páromat a síromig fogom szeretni”

Spread the love

Jöhet a baba Nótár Maryéknél: „a páromat a síromig fogom szeretni”

NÓTÁR MARY FOTÓ: TV2

Az énekesnő az elmúlt években megpróbáltatása ellenére sikert sikerre halmoz, ráadásul a magánéletében sincs oka panaszra. Sőt!

Nótár Mary szinte soha nem beszél a magánéletéről, ezért csak kevesen tudják, milyen harmonikus kapcsolatban él:

– Régóta boldog párkapcsolatban élek, és remélem, hogy ez örökké így fog maradni.

[ ]

Hét évvel ezelőtt még egy dalt is írtam a páromnak, amelyben hangot adtam az érzéseimnek

– kezdi az énekesnő a , majd azt is elárulja, hogy mivel a szavak embere, sokszor nehezére esik kimondani, ha szeret valakit.

– Alapvetően távolságtartó ember vagyok, de ahhoz, akit a szívembe fogadok, egy életre hű vagyok. A páromat a síromig fogom szeretni, és igyekszem egy életen át kitartani mellette.

A gyerekkérdés, az anyaság is egyre inkább foglalkoztat, nagyon családcentrikus ember vagyok,

de ahogy szokták mondani, ember tervez, Isten végez, úgyhogy sosem lehet tudni, mit hoz a jövő.

„Nagyobb lett az arcom a kelleténél”

Mary nagy utat járt be, amíg egy kis borsodi faluból, Takta­harkányból eljutott a hazai nagyszínpadokig. Tizenkét éves kora óta azon dolgozik, hogy komolyan vegyék a zenei szakmában. Tehetségére a Fekete Szemek atyja, Bódi Guszti figyelt fel. „Neki köszönhetően indult be a karrierem. Miután lemezszerződést kötöttünk, nagyon elszántan hajszoltam a sikert. Éjt nappallá téve dolgoztam, munkamániás lettem, aztán persze olyan is volt, hogy kicsit elszálltam, nagyobb lett az arcom a kelleténél, de ezeket általában mindig felismertem és elrendeztem magamban. A mulatós műfajt egyébként nagyon sokan alábecsülik, engem is sokan lenéznek, pedig azt gondolom, hogy én pont egy világzenei stílust képviselek. Persze, azt én is érzékelem, hogy felhígult a szakmánk, de szerintem ez ugyanúgy vonatkozik más zenei irányzatokra is, legyen szó popról, rockról vagy éppen rapről. Szeretném ledönteni a sztereotípiákat, és megmutatni, hogy egy roma énekesnőnek is helye van a nagyszínpadokon. ­Ahogyan azt is, hogy az én zeném legalább annyira értékes, mint akiknek a számait unásig játsszák a rádióban.”

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …