Hatalmas balhé a stúdióban! Bárdosi Sándor komolyan összeugrott Demcsák Zsuzsával !Itt a videó.Nézd meg míg le nem törlik !

Spread the love

Noha az ételek annyira nem is, a hangulat igen fűszeresre sikerült a legutóbbi Hal a tortánban, ugyanis Demcsák Zsuzsa keményen kritizálta Bárdosi Sándor menüjét, amit a birkózó sem hagyott szó nélkül. A két híresség komolyan egymásnak ugrott.

Eléggé egymásnak feszült Bárdosi Sándor és Demcsák Zsuzsa a Hal a tortánban, ugyanis a Farm VIP műsorvezetője előzetesen több megjegyzést is tett Bárdosi fogásaira. Ezt az egykori olimpikon igencsak a szívére vette, pedig úgy érezte, már kezdenek barátokká vélni.

[ ]

– Nem jó a sajt, nem jó a hús, itt vannak a zöldségek, az se, semmi! (…) Az elmúlt pár napban, megmondom őszintén, megkedveltelek, úgy éreztem, hogy haverok vagyunk. Ez meg olyan… mégsem vagyunk haverok. Nem jó a hús, a sajtot utálom, a zöldséget kend a hajadra, egyébként meg menj a p.csába – fakadt ki Bárdosi, aki ezekkel a kemény szavakkal igyekezett szemléltetni Zsuzsával, hogy mit jelent számára az, amit a műsorvezetőnő a fejéhez vágott.

Demcsák erre azzal védekezett, hogy nem megbántani akarta az egykori birkózót, csupán megrökönyödött. Zavarja az, hogy Bárdosi rossz színben próbálja őt feltüntetni, pedig nem állt szándékában megsérteni vendéglátóját.

Ezután természetesen nem csillapodtak a kedélyek sőt, a két híresség ismét egymásnak feszült, és Bárdosi nem kímélte Demcsákot egy pillanatig sem. Pedig a műsorvezetőnő igyekezett bocsánatot kérni tőle.

Ezután természetesen nem csillapodtak a kedélyek sőt, a két híresség ismét egymásnak feszült, és Bárdosi nem kímélte Demcsákot egy pillanatig sem. Pedig a műsorvezetőnő igyekezett bocsánatot kérni tőle.

 

– Én elfogadom azt a kultúrát, (utalt Demcsák indiai férjére – a szerk.) Te viszont nem fogadod ez ezt a kultúrát. Mi az egyszerűséget szeretjük, mi egyszerű népek vagyunk. Mi nem ötszáz féle kaját eszünk, egyfélét – magyarázta Bárdosi.

Demcsák ezek után a riportszobában elmondta, hogy szerinte a birkózó beszólása igen alpári volt.

– Azt gondolom, hogy a férjem kultúráját leszólni, beszólni, azt, amikor ő a szívét lelkét kirakta velem együtt, utána nem szóljuk le csak azért, mert egy fondü nem ízlik az embernek, vagy nem szeretem a sajtot, az a legfinomabban szólva is a szezonnak a fazonnal való keverése. Ez egy nagyon-nagyon alpári viselkedés.

A vitának azonban még ezzel sincs vége, ugyanis az eredményhirdetést sem sikerült úgy végig csinálniuk, hogy ne sértegessék egymást.

A versenyzők megpróbálták megtippelni, hogy ki nyerte a hetet. Rippel Feri szóvá tette, hogy szerinte Demcsák nem nyerhet, mert ez egy főzőműsor, viszont az ételt nem Zsuzsa készítette egyedül, hanem a férjével közösen, míg mások egyedül birkóztak meg a feladattal. Ekkor Bárdosi felhívta a figyelmet, hogy ennek fényében ő sem nyerhetne, hiszen neki is volt segítsége. A Borítékban végül Demcsák Zsuzsa neve szerepelt, aki elmondta, örül, hogy nyert, de a beszólogatások nélkül nagyobb volna az öröme.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …