Hatalmas meglepetés! Ő NYERTE a Farm VIP műsorát! Óriási a felháborodás, sokak szerint csalás történt. – Ön mit gondol, megérdemelte?

Spread the love

A múlt pénteken került sor a Farm VIP negyedik szezonjának nagy döntőjére, ahol Laky Zsuzsi és Szabó Simon küzdött meg a végső győzelemért. Végül Szabó Simon diadalmaskodott, és ő lett a vidéki valóságshow legutolsó bajnoka, 14 millió forintos nyereménnyel a zsebében. A színész a Blikknek adott interjújában elárulta, hogy a nyereményt a jövőbeni nehéz időszakokra kívánja félretenni. Hozzáfűzte, hogy a derékfájdalmai miatt gyakran nehezen tudta teljesíteni a kihívásokat, és bár rendszeresen végez gyógytornát, a farmon a napok végére már rendkívül kimerült, ráadásul nem álltak rendelkezésére a szükséges eszközök, ami a fájdalmai súlyosbodásához vezetett.

„Végig küszködtem a derekammal, és fájdalomcsillapítók nélkül csináltam végig a műsort. Legfeljebb Kótai Misi vagy Rippel Feri rángatott meg néha. (…) Lépésről-lépésre haladtam és úgy voltam vele, ha valaki itt elvérezhet, az biztosan én leszek.

Voltak nálam sokkal ügyesebb és jobb fizikumú emberek. Aztán valahogy mégis mindig sikerült az elsők között végeznem. Kishitű pasi vagyok, de most több önbizalmam lett. Egészen a döntőig nem gondoltam volna, hogy nyerhetek, ott viszont már az volt előttem, hogy nincs más opció.

mesélte a lapnak Szabó.

A színész már azt is tudja, mit fog kezdeni a több milliós nyereményével, bár bevallása szerint nem kellett sokat gondolkodjon azon, hol lesz meg a helye.

Szabadúszó színészként mindig kérdéses, hogy pár hónap múlva mennyi munkám lesz. Voltak már emiatt problémáim, de Isten és a sors keze mindig megsegített. Kétgyermekes édesapaként viszont jól jön, ha ilyen helyzetekben van mihez nyúlnom

– fogalmazott a műsor győztese, aki pontosan emiatt igyekszik mindenre felkészülni, ugyanis 16 éves korától kezdve a színészkedés mellett mindig volt egy „B” terve:

Nekem nem büdös a munka, soha nem voltam az a típus, aki ilyen helyzetben otthon ül és kesereg. Voltam korábban kidobó, fesztiválokon színpadmester vagy produkciók rendezője. Jelenleg egy régi barátommal közösen filmgyártó cégünk van, és egy vendégházat is üzemeltetünk a Mátrában. Muszáj több lábon állni!

– jelentette ki.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …