Hujber Ferenc VETT EGY NAGY MÉLY LEVEGŐT ,majd kijelentette: ” Én vagyok Magyarország legjobb színésze”

Spread the love

Hujber Ferenc VETT EGY NAGY MÉLY LEVEGŐT ,majd kijelentette: ” Én vagyok Magyarország legjobb színésze” 😮👇𝐕𝐢𝐝𝐞𝐨́ 𝐚 𝐡𝐨𝐳𝐳𝐚́𝐬𝐳𝐨́𝐥𝐚́𝐬𝐨𝐤𝐧𝐚́𝐥!

Hujber Ferenc és Nagy Ervin: Színészi Rivalizálás

Hujber Ferenc Véleménye

Hujber Ferenc a Hevesi Tamás podcastban adott interjújában emlékeztetett arra, hogy már ismert színész volt, amikor Nagy Ervin még nem kapott jelentősebb szerepeket. Hujber hangsúlyozta, hogy a színészet terén sokoldalú, képes vígjátékokban és drámákban egyaránt szerepelni. Különösen büszke ritmusérzékére és színészi képességeire.

Nagy Ervinhez Fűződő Kapcsolat

Bár Hujber szereti és tiszteli Nagy Ervint, úgy érzi, hogy saját színészi képességei felérnek, vagy akár meg is haladják Ervinét. A színész megemlítette, hogy a művészeti területen mindketten különlegesek, de véleménye szerint ő rendelkezik azzal a sokoldalúsággal, ami kiemeli őt.

Kritika a Művész-színházakkal Szemben

Hujber kritikusan nyilatkozott a művész-színházakról is. Szerinte ezek az intézmények csak ismert arcok segítségével képesek eladni a jegyeket, ami szerinte csökkenti a művészet valódi értékét. Úgy véli, hogy a művész-színházak eladják magukat a hírnévért, és nem feltétlenül a minőségi színjátszásért.

Hujber Ferenc Büszkesége

Hujber Ferenc hangsúlyozta, hogy ő olyan színész, aki képes mindenféle szerepet eljátszani, legyen az komédia vagy tragédia. Ez a sokoldalúság ad neki önbizalmat, hogy bárki mellett helytálljon a színészi szakmában, és ezért érzi úgy, hogy egyenrangú Nagy Ervinnel, ha nem jobb nála.

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …