Így nézett ki Kiszel Tünde, amikor még tanárként dolgozott

Spread the love

Három évtizeden keresztül ismertük meg Kiszel Tündét mint a kamerák előtt ragyogó celebet, azonban kevesen tudják, hogy korábban az oktatás terén is kipróbálta magát. A ma már 63 éves modell és személyiség egy időben tanítóként tevékenykedett, ami egy egészen másik oldalát mutatta meg az ismert médiaperszónának.

Kiszel Tünde a 80-as években vált ismertté fotómodellként. A nagyközönség számára ekkor vált ismert arcává, de kevesen tudják, hogy ezen a pályán még egy másik szakma is várta: a tanítás. Az nlc.hu lap rátalált egy archív fotóra a modellről, ami ebben a szerepkörben örökítette meg őt.

Az információk szerint Kiszel Tünde édesanyjához hasonlóan választotta a pedagógus pályát, így a pedagógus szak elvégzése után tanítónak állt. A Story magazinnak nemrég adott interjújában így vallott erről az időszakról és a televíziózásban megismert karakteréről:

“A műveltségem nem kellett a tévében, és rám erőltettek egy karaktert, ami igazából nem én voltam. A showbiznisz már csak ilyen, és nehéz kilépni, ha már beskatulyáztak. Megértem, hogy kevésbé lett volna érdekes, ha a négy és fél órás Wagner-operákról mesélek, amiket kis koromtól faltam, holott köztudottan nehezen emészthető művek.”

Az interjúból az is kiderül, hogy bár a televíziós karaktere sokszor erőltetett volt, olykor azért megvillantotta valódi tudását: “De olykor azért megvillanthattam a tudásom, és azt például senki sem veheti el tőlem, hogy azon kevesek közé tartozom, akik a nemzet, sőt a világ nagyjaival interjúzhattak.”

A cikk kapcsán újra felmerül a kérdés: vajon mennyi igazság és valóság rejtőzik a médiában bemutatott karakterek mögött? Kiszel Tünde esetében mindenképpen egy mélyebb, műveltebb oldal, amely kevésbé ismert a nagyközönség számára.

 

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …