Így reagált Tóth Gabi arra, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna már nem titkolja tovább…őrjöng Tóth Gabi?

Spread the love

Véget ért a titkolózás. Több hét találgatás után Krausz Gábor elismerte, hogy valóban gyengéd érzelmek fűzik a Dancing with the Starsban lévő partneréhez, Mikes Annához. Információink szerint a séf és a táncosnő között már a műsor során kialakulóban volt a kapcsolat, ám csak azután kezdtek el randizni és ismerkedni, amikor december elején véget ért a show.

Valóban szerelem szövődött a TV2 táncos show-műsorának kamerái előtt Krausz Gábor és Mikes Anna között. A séf mindeddig sejtelmesen fogalmazott azon kérdésekre, mi van közöttük a táncpartnerével, ám miután kimondták a válását Tóth Gabival, elérkezettnek látta az időt, hogy beismerje, valóban egy párt alkotnak.

Krausz a Gundel étteremben vacsorázott a táncosnővel, akivel egy közös képet is megosztott 24 órán át elérhető Instagram-történetében, az alábbi szöveg kíséretében: „Volt két idegen, akik hirtelen…”, a sor végére pedig egy szívecskét is rakott.

Az említett részlet A Szépség és a szörnyeteg főcímdalából való, amelyre a Dancing with the Starsban egy nagyon érzelmes és meghitt produkciót adtak elő. A sor teljes egészében így hangzik: volt két idegen, aki hirtelen egymásra talált.

Kerestük a témában Gábort, aki telefonhívásunkkor a következőt mondta.

– Sajnos, nem hallom jól, amit mond, kérem, hívjon fel később.

Ezt követően többet nem tudunk utolérni, ahogy Mikes Annát sem.

A műsor stábjától azonban megtudtuk, a páros már a műsor során érezte, hogy több van közöttük barátságnál, ám nem engedték, hogy az érzelmeik előtörjenek.

– Már az elején nagyon tetszettek egymásnak, hamar megtalálták a közös hangot. Hamar egymás bizalmasai lettek, hiszen mind a ketten túl egy kapcsolaton kezdtek neki a próbáknak. Aztán a műsor közepe felé érezték, hogy több van alakulóban közöttük puszta barátságnál. Ám nem szerették volna, ha mindez befolyással lenne a műsorban való szerpelésükre, ezért úgy döntöttek, csak azután kezdenek ismerkedni, randevúzni, ha véget ért a Dancing. Utána viszont sokat találkoztak, és néhány hét alatt kiderült számukra, hogy szeretnék megpróbálni együtt – fogalmazott az informátor.

Gábor életét így tényleg minden tekintetben megváltoztatta a műsor. Amellett, hogy a tánc és Anna segített neki talpra állni élete legnehezebb időszaka után, az emberek olyannyira megkedvelték őt, hogy egészen a győzelemig repítették. Most pedig az is bebizonyosodott, hogy a szerelmet is megtalálta a Dacingnek köszönhetően. Ennek pedig a volt felesége, Tóth Gabi is nagyon örül.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …