“Így sikerült a felére csökkentenem a villanyszámlánkat pár hét alatt! A családommal magánházban élünk a villanyszámláink pedig magasak, de ezzel a módszerrel…”

Spread the love

A családommal egy magán házban élünk, ezt kell télen felfűtenünk, nyáron pedig légkondival hűtenünk. A villanyszámláink rendre magasak voltak. És ez így volt egész addig, míg az interneten nem találtam meg egy készüléket, mellyel energia takarítható meg, a neve: EcoEnergy Electricity Saver.

“Ki tudja, hátha jó lesz” – gondoltam egyet és megrendeltem egyből 2 darabot. Igazából kételkedtem, hogy ez a készülék biztosítja majd az 50%-os megtakarítást, de már a következő hónapban csökkent a villanyszámlánk, méghozzá nem is akárhogy, éppen a felére!

A boldogságom határtalan volt, hogy ilyen ügyesen sikerült lecsökkentenem a számlát, sokat számít!

Persze a szolgálató nem veri nagy dobra, nekik nem érdekük, hogy az emberek kevesebbet fizessenek, viszont ebben a válságos helyzetben szerintem minden fillér számít!

Az energiaszolgáltatók tisztában vannak azzal, hogy létezik energia-megtakarítást segítő készülék, és nagyon tartanak attól, hogy a lakosság is tudomást szerez róla és tömegesen elkezdi a használatát, ugyanis ez esetben akkor az energiaszolgáltatók profitja hirtelen elkezdene csökkenni.

Ahhoz, hogy ez ne történjen meg, ezek a társaságok igyekeznek nem engedni a reklámokat a “csoda” készülékről a TV-ben vagy médiában.

IDE KATTINTVA bárki megvásárolhatja, aki szeretné a felére csökkenteni a villanyszámláját.

Share:

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …