Bilincsben vitték el a volt mérnököt, aki hajléktalan életmódra kényszerült Gödöllőn. A bácsi sírva könyörgött, de senkit nem érdekelt. Mutatjuk a részleteket: – Ugyan kérjük ossza meg, aki szerint ez már túlmegy minden határon!

Spread the love
Az idős férfit tegnap kora este “érték tetten” a rendőrök, amint a gödöllői Kossuth Lajos utcában egy padon mert ülni.
A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy hajléktalan életmódot folytat, ezt nem is tagadta, majd miután a – korábban mérnökként dolgozó – férfi sírva közölte velük, hogy nem akar hajléktalanszállóra menni, hanem inkább a közeli Erzsébet parkban aludna, bevitték a rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe helyezték, ahonnan ma bilincsben a Gödöllői Járásbíróságra szállították – írja a 444.

A gyorsított szabálysértési eljárásban a rendőrség 30 napos elzárást kért a hajléktalanra, de az eljáró bírósági titkár csak figyelmeztetésben részesítette a hajléktalan férfit, amit minden fél elfogadott, így nem volt fellebbezés.

A férfinak ezenfelül még 20 ezer forint szabálysértési költséget is meg kellene fizetnie. A holmijait átmenetileg ugyan elvették a rendőrök, de azt ma a tárgyalás végén visszakapta.

 

Ez Magyarország napjainkban. Köszönjük “vezetőink” a törvényeket, amik láthatóan az emberek ELLEN lettek megalkotva. Kérjük ossza meg, aki szerint ez már túlmegy minden határon és nem akar egy ilyen országban élni! 

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …