Intim fotó került ki a netre az egymást ölelő Krausz Gáborról és Mikes Annáról

Spread the love

Intim fotó került ki az egymást ölelő Krausz Gáborról és Mikes Annáról

Krausz Gábor egy nagyon szívbemarkoló és érzelmes posztot tett közzé a hétvége után. Gábornak és partnerének sokan szurkolnak a Dancing with the Stars műsorban, és sokan már kíváncsiak, hogy mikor mondja ki a híres séf, hogy ő és Anna együtt vannak.

De egyelőre csak titokzatos fotók és posztok láthatók, mint ez is:

Az élő adásban újra fantasztikus dolgok történtek, amik a közösségi oldalakon is folytatódhattak.

Szombaton ismét lezajlott a Dancing with The Stars sorozat legújabb része, amit élőben nézhettünk meg a tévén, és sokan a helyszínen is drukkoltak a versenyzőknek, kedvenceiknek. Az új rész rengeteg felejthetetlen pillanatot tartogatott, megkaptuk a válaszokat sok kérdésünkre, és talán újak is felvetődtek, hiszen a show alatt néhány táncospáros kapcsolata még közelebb vitte őket a nézőkhöz.

Tóth Gabi és Krausz Gábor szakításáról már több hete pletykálnak, és sokan észrevették, hogy mennyire vonzódnak egymáshoz Krausz Gábor és Mikes Anna, akiknek sok híve is van. Nem csoda, hogy újra sok szavazatot kaptak, így folytathatják a versenyt.

Az adásban az volt a cél, hogy bekerüljenek az elődöntőbe, és a sztárok nagyszerű produkciókkal készültek. A műsor színvonalát ezek az előadások növelték.

 

A MŰSOR KÜLÖNLEGES VOLT, MERT A PÁROSOKHOZ PLUSZ TÁNCOST RENDELTEK, ÍGY MÉG LÁTVÁNYOSABB PRODUKCIÓT KELLETT ELŐADNIUK. Például Krausz Gábor és Mikes Anna mellé Stana Alexandra táncolt, és Radics Gigi és Baranya Dávid mellé Bődi Dénes csatlakozott.

Mikes Anna és Krausz Gábor pedig később közösen osztották meg a közönséggel az örömüket a közösség oldalukon, amelyre azonnal beindult a lájkcunami:

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …