isszatér! Újra látható lesz az ATV-n Somos András! Már a feladatát is megkapta…ÍME

Spread the love

Visszatér Somos András az ATV-re – Új szerepben láthatjuk a képernyőn!

Somos András, aki korábban egy botrányos kijelentése miatt távozott az ATV-től, hamarosan újra látható lesz a csatornán. Az újságíró korábban a Szigorlat című műsorban tett megjegyzése miatt került a középpontba, amely nagy felháborodást váltott ki, és a csatorna elhatárolódott tőle.

Most azonban Somos András visszatér az ATV képernyőjére, méghozzá a népszerű Fórum című betelefonálós, interaktív műsor egyik műsorvezetőjeként. Az újságíró és a csatorna között már megszületett a megegyezés, és a vonatkozó szerződés is aláírásra került.

A Fórum egyik műsorvezetője, Szlazsánszk Ferenc is megerősítette Somos visszatérését egy betelefonáló kérdésére válaszolva. A tévénézők hamarosan újra láthatják Somost a képernyőn, amint részt vesz a műsorban, ahol a közönség közvetlenül kapcsolatba léphet vele.

Ez a fordulat azok számára is meglepetés lehet, akik követték az újságíró eltávolításának körülményeit, de úgy tűnik, az ATV vezetése és Somos András között ismét helyreállt a kapcsolat, és új lehetőségek nyílnak meg előtte a tévé világában.

Élőben is megerősítették A televíziós újságíró visszatérését az ügyre közeli rálátással bíró forrás is megerősítette, többek között Szlazsánszk Ferenc, a Fórum egyik műsorvezetője is, aki egy betelefonáló kérdésére, miszerint jól tudja-e azt, hogy Somos András újra az ATV-nél dolgozik majd, azt felelte:

Igen, visszatér.

About admin

Check Also

Sokkoló felvételek: Az A4-es autópályát elöntötte az áradás – Nézd meg a drámai pillanatokat!

Spread the love Súlyos áradások az A4-es autópályán Ausztriában: forgalom megbénulva Az ausztriai A4-es autópályát …