Itt a harmadik! Majoros Hajnalka boldogan kürtölte világgá tegnap este

Spread the love

Itt a harmadik! Majoros Hajnalka boldogan kürtölte világgá tegnap este

Óriási az öröm Majkáéknál, hiszen tegnap este Majoros Hajnalka boldogan osztotta meg a hírt: elérkezett kapcsolatuk egy újabb jelentős mérföldkövéhez. Hajni és Majka története a TV2 Ezek megőrültek című műsor forgatásán kezdődött, és azóta is egy erős, stabil kötelék alakult ki közöttük. A szerencsés véletlen hozta őket össze, ami azóta is meghatározza közös életüket.

Kapcsolatuk gyorsan szerelembe torkollott, és az első találkozásuk emlékezetes pillanata örökre megmaradt számukra. Közös életük során két gyermekük született, Marián és Olivér, akik tovább erősítették családjukat. Hajni még az esküvőjük előtt mesélt kapcsolatukról, és arról, hogy már akkor is tudták, hogy nagy családot szeretnének.

Most, az Instagram-történetében Hajni megosztott néhány fotót, amelyek megörökítik a különleges napot: 2021. augusztus 28-át, amikor Majkával örök hűséget fogadtak egymásnak. Az esküvőjük és a lagzi egyaránt csodálatos volt, és most, a harmadik évfordulójukat ünnepelve, ismét megerősítették szerelmüket. Ez a nap újabb emléket hozott életükbe, amelyet örömmel osztottak meg követőikkel.

„Huszonhét éves voltam, amikor megismerkedtünk, éppen mindkettőnk életében hatalmas változás állt be, aminek a végén én elváltam, ő pedig leszámolt az addigi ficánkolós énjével. Sokan mondják, hogy nem létezik szerelem első látásra, de én azt hiszem, Peti nevében is mondhatom, hogy de igen, nagyon is létezik. Egymásba szerettünk és eldöntöttük, nagy családot szeretnénk. Aztán megszületett Marián, és úgy voltunk vele, bőven elég lesz két gyerek is.”

 

 

About admin

Check Also

Sokkoló felvételek: Az A4-es autópályát elöntötte az áradás – Nézd meg a drámai pillanatokat!

Spread the love Súlyos áradások az A4-es autópályán Ausztriában: forgalom megbénulva Az ausztriai A4-es autópályát …