Itt a vége a pokoli hőségnek !Hatalmas vihar jön!FIGYELEM!PERCEINK VANNAK HÁTRA: BRUTÁLIS FELHŐSZAKADÁS ÉRKEZIK 90 km/h SZÉLVIHARRAL! ,: 14megyére riasztás jött – Aki itt él, zárjon be mindent, hatalmas vihar érkezik, mutatjuk mikor!

Spread the love

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2023.07.18. kedd éjfélig

ZIVATAROK, ÉSZAKKELETEN HEVES ZIVATAROK

Ma elsősorban és nagyobb számban az ország északi felén, a nap második felében lehetnek zivatarok, de elvétve másutt sem lehet kizárni kialakulásukat. Az északkeleti tájakon késő délutántól heves zivatar előfordulására is van esély. A zivatarokhoz viharos széllökések (ált. 60-80 km/h), jégeső (jellemzően 1-2 cm), helyenként felhőszakadás (> 25-30 mm) is társulhat. Intenzív zivatarokat nagyobb méretű (> 2-3 cm) jég és károkozó szélroham (> 90 km/h) kísérhet. Az esti órákban a zivatarok lecsengenek északkeleten és elhagyják az országot. Kedd hajnalra virradóra nyugat felől a záporok mellett kis eséllyel zivatarok sodródhatnak a Nyugat-Dunántúl térségébe.

Kedden napközben az ország nagy részén veszélyes jelenség nem valószínű.

 

HŐSÉG

Ma a középső és déli megyékben ma általában 27, kiemelten a Dél-Alföldön 29, az ország más részein 25, 26 fok körül alakul a napi középhőmérséklet. Kedden az északkeleti megyéket leszámítva 25, a Dél-Alföldön 27 fok fölött várható a napi középhőmérséklet.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …