Itt a vége .Szakítottak Tóth Gabiék. Itt vannak az egyértelmű jelek.. Krausz hahotázva nevet eközben …

Spread the love

itt a vége .Szakítottak Tóth Gabiék. Itt vannak az egyértelmű jelek.. Krausz hahotázva nevet eközben …

Tóth Gabi énekességét fenyegeti, hogy olyan komolyra fordult a mandulagyulladása, hogy orvosi segítségre szorult, ezért az október 24-re ígért új számát nem tudta időben kiadni, eltolódtak a stúdiómunkák, pedig Gabi nagyon fontosnak tartotta ezt a dalt, amiben a magánéletében történt megpróbáltatásokat akarta feldolgozni énekléssel.

Az is bizonytalan, hogy a Sztárban sztárban ott tud-e lenni, mert ha nem javul az állapota, akkor otthon kell maradnia. A TV2 tegnap még nem tudta elérni az énekesnőt, de ő egy Instagram sztoriban adott életjelet magáról, úgyhogy valószínűleg már hazaengedték a kórházból.

Két fotót tett közzé: a második képen az új dalát reklámozza. Az első képen őszi falevelek láthatóak, ezzel a felirattal: Hulljatok levelek rejtsetek el engem. Ez a Muzsikás együttes Nem úgy van most, mint volt régen… című albumának egy részlete:

Nemcsak hogy szomorkás ez a dal, de Gabi nem kedvelte a Fricska táncegyüttes legutóbbi Instagram posztjait, ami arra utalhat, hogy valami baj van közte és Bence között. Nem csodálkoznánk, ha már szakítottak volna, és a betegség is ennek az eredménye lenne.

Eközben döbbenetes videót mutatott Krausz Gábor: ezt eddig még senki sem merte bevállalni!

Folyamatosan okozza a nagyobbnál nagyobb meglepetéseket, és ki tudja, hol van még a vége.

Már a legelső tánca is minden várakozást felülmúlt, a közönség alig hitte el, hogy Gábor erre is képes! Ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig megnézheted, milyen őrületes emeléseket mutatott be a második koreográfiában.

Gábor és párja, a profi táncos Mikes Anna videóban fedték fel, milyen rögös út vezetett idáig:

“Már napok óta gyakoroltuk ezt a dobást amikor elmondták, hogy ezt még senki se merte bevállalni egyik évadban sem.

Akkor pedig már úgy voltam vele, hogy innen nincs visszaút, meg kell csinálnunk.

Nagyon köszönjük Füzy Anitának és Kranitz Krisztiánnak a türelmet, a rengeteg segítséget és támogatást….

Semmi sem lehetetlen” – lelkendezett közösségi oldalán a séf, és erre minden oka meg is volt.

Videóban mutatta meg, hogy mi lett a sok gyakorlás eredménye, és milyen remekül sikerült a mozdulat:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

 

Gábor és Anna olasz hangulatot varázsoltak a táncukkal, a közönség nagyon élvezte őket. Látszik, hogy nagyon népszerűek, sokan szurkolnak nekik, de most utoljára léptek fel, így sokat kellett izgulniuk. Krausz Gábor és Mikes Anna remek párost alkotnak, kiváló teljesítményt nyújtottak az első élő show-ban egy hete. Ráadásul elsőként táncoltak, de nagyon magasra tették a mércét, nagy tapsot kaptak.

A kritikák sem maradtak el, több táncot várt volna a zsűri Gábortól, de amikor táncolt, akkor jól mozgott. Tamás viszont ezt 6 ponttal tudta jutalmazni, mert kíváncsi volt, mennyire állnak a páros mögött a szavazók. Vajk és Nóri viszont 8 pontot adott, ami már igencsak jó pontnak számít a negyedik évadban.

Átfogalmazva: A zsűri nem volt teljesen elégedett, több táncot szeretett volna látni Gábortól, de amikor mozgott, akkor ügyesen mozgott. Tamás viszont csak 6 pontot adott neki, mert meg akarta nézni, mennyire támogatják a párost a nézők. Vajk és Nóri viszont 8 pontot osztottak ki, ami már nagyon jó pontnak számít a negyedik szezonban.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …