Itt a vége?Drámai hír érkezett ma reggel Tóth Gabiról

Spread the love

Itt a vége!Drámai hír érkezett ma reggel Tóth Gabiról

Mint kiderült, Tóth Gabi legújabb dala késik, mert az énekesnő egészségproblémákkal küzd.

Sajnos erős mandulagyulladásom van napok óta, ami nem javult, és egy fájdalmas tályogot hozott nekem, emiatt én nem tudok nektek ma új dalt hozni, de megfelelő orvosi és gyógyszeres kezeléseket kapok, szóval igyekszem minél hamarabb meggyógyulni és bemutatni nektek a legújabb dalomat – írta pár napja a bejegyzésben Gabi, aki azóta kórházba is került.

A lehetséges átfogalmazás a következő lehet:

  • Mandulagyulladás miatt kórházban Gabi: A Sztárban Sztár leszek! múlt vasárnapi adásában a nézők láthatták, hogy Tóth Gabi komoly mandulagyulladással küzd, ami azóta még rosszabbodott. Erről az énekesnő is beszámolt az Instagramján, ahol elmondta, hogy le kellett mondania legújabb dalának bemutatóját is.

Gabi a vasárnapi show után azonnal kórházba került, ahol megkezdték a vizsgálatokat és a gyógykezelést, amiben a TV2 is teljes mértékben támogatja és segíti. A torkán lévő tályog miatt sürgős orvosi beavatkozásra volt szükség, a kezelések még tartanak, de Gabi azt ígérte, hogy mindent megtesz azért, hogy vasárnap részt vehessen az élő adásban – írja a TV2 sajtóosztálya, amit a Bors idézett. Lehet, hogy vasárnap sem láthatják a rajongók az énekesnőt.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …