Itt a világvége? Egyre pokolibb a helyzet – Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint legalábbis

Spread the love

FIGYELEM!PERCEINK VANNAK HÁTRA: BRUTÁLIS FELHŐSZAKADÁS ÉRKEZIK 3CM JÉGESŐVEL,: ezekre a megyékre riasztás jött – Aki itt él, zárjon be mindent, hatalmas vihar érkezik, mutatjuk mikor!

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2023.11.07. kedd éjfélig

Ma napközben a Dunántúlon, az esti, késő esti óráktól főleg a Dunától keletre, illetve északkeleten van esély zivatarok képződésére. Az éjszaka folyamán a zivatartevékenység egyre inkább északkeletre tolódik, majd kedden a délelőtti órákban hagyja el az északkeleti határt.

Átmeneti kisebb szünetet követően kedden a déli óráktól délnyugat felől érkezik újabb csapadékzóna, amelyben kezdetben délnyugaton, majd a késő délutáni, esti óráktól egyre északabbra is kialakulhatnak zivatarok.

Ma az éjszaka folyamán előbb északnyugaton, majd az éjszaka második felében északkeleten is tartós, sűrű köd képződhet. A látási viszonyok kedden ezeken a területeken csak lassan javulhatnak, sőt, akadhatnak olyan részek, ahol nem oszlik fel teljesen a köd.

2023.11.06. 14:02 Országos Meteorológiai Szolgálat

 

Pest vármegye Jel Fok Esemény LeírásZivatar Figyelem! Zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat!

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …