Iubitul Anamariei Prodan, primele declarații despre relația lor: “Sunt un bărbat asumat…”

Spread the love

Anamaria Prodan a făcut schimbări majore în viața ei sentimentală și pare că a început anul îndrăgostită și cu planuri mari. Impresara a petrecut Revelionul în America, în brațele unui bărbat celebru, iar acum amândoi au făcut primele declarații despre relația lor.

După petrecerea de pomină pe care a organizat-o de ziua ei de naștere, Anamaria Prodan (51 de ani) a plecat în America, acolo unde o așteptau fiica cea mare, Rebecca, dar și un bărbat special.

Este vorba despre pugilistul român Ronald Gavril, cu care Anamaria a lăsat de înțeles că are o relație dincolo de prietenie.

Ronald Gavril, prima declarație despre relația cu Anamaria Prodan

Ronald Gavril (37 de ani) s-a mutat în SUA în 2012, iar în prezent este susținut și antrenat de familia legendarului pugilist american Floyd Mayweather, acum promotor profesionist de box. Sportivul a făcut prima declarație despre relația cu Anamaria.

“Uitasem de atâția ani cum este în țară. Este ciudat cum lumea cercetează viețile tuturor și oamenii își dau cu părerea. Eu și Anamaria suntem campioni! Nu vrem să demonstrăm nimic nimănui. Facem performanță la cel mai înalt nivel. Amândoi ne completăm perfect și amândoi construim cărămidă cu cărămidă ceva minunat.

Ne ajutăm reciproc în cariere, cum de altfel este și normal. Sunt un bărbat asumat care nu dă explicații nimănui și care trăiește demn fiecare secundă!”, a declarat Ronald Gavril

Pe pagina lui de Instagram, Ronald a publicat o mulțime de imagini tandre cu Anamaria Prodan. Se țin în brațe, stau lipiți unul de celălalt, se țin de mână, se joacă pe plajă și chiar se pupă, dar pe obraz.

“Formati un cuplu superb. Ana, tu ești o bijuterie de femeie și îți doresc să strălucești mai mult ca niciodată în acest an”, „Felicitări, dragilor! Distracție plăcuta și multe bucurii!”, „Bine faci, fată dragă, la mulți ani în 2024!”, sunt doar câteva dintre comentariile primite în dreptul pozelor.

De cealaltă parte, Ana îl alintă pe Roland „UNICUL” și este tare mândră de el și de cariera lui.

Anamaria Prodan, despre noul bărbat din viața ei

Într-un interviu acordat Wowbiz.ro înainte de Sărbători, Anamaria Prodan a recunoscut că există un bărbat în viața ei, dar nu i-a dezvăluit identitatea.

Deși atunci nu știa nimeni despre cine este vorba, impresara a vorbit deschis despre calitățile bărbatului de lângă ea, precizând cum se comportă cu copiii ei. A aruncat și câteva săgeți către fostul soț, Laurențiu Reghecampf, dar fără să dea nume și prenume.

“Am hotărât cu copiii mei să-l ținem departe de toate problemele personale ale familiei noastre. Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Este un bărbat care nu a făcut școala pe străzi, nu l-am inventat eu, nu l-am dus la școală, nu l-am învățat să mănânce, să se îmbrace.”

“Nu i-am construit eu carieră. E un bărbat care el mă susține pe mine și să știi că este minunat să ai așa un om lângă tine, pentru că numai așa poți construi și să trăiești viața frumos, demn, fără să te râdă lumea pe la colțuri.”

“Apreciez cel mai mult la el bărbăția, grija față de mine și de copiii mei, demnitatea, inteligența, șarm. Sunt niște lucruri pe care un bărbat adevărat trebuie să le aibă”, a spus Anamaria Prodan.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …