Jön a baba Mikes Annáéknál?

Spread the love

Mikes Anna és Krausz Gábor szerelme: A Dancing with the Stars-tól az Ázsia Expressz-ig

Mikes Anna és Krausz Gábor szerelmi története igazi mesébe illő fordulatot vett, hiszen kapcsolatuk a televíziós műsorok világában bontakozott ki, és azóta is töretlenül fejlődik. A Dancing with the Stars színpadán ismerkedtek meg, de a valódi romantikus kapcsolatuk az Ázsia Expressz forgatásán kezdett el mélyebb szinteket elérni. A kalandos kihívások, melyekkel a műsor során szembe kellett nézniük, nem eltávolították, hanem még inkább közelebb hozták őket egymáshoz. Ezek a közös tapasztalatok megerősítették szerelmüket, és bebizonyították, hogy bármilyen akadályt képesek legyőzni egymás oldalán.

A közös kalandok megerősítették kapcsolatukat

Az Ázsia Expressz kihívásokkal teli versenye során Anna és Gábor nemcsak a fizikai, hanem az érzelmi megpróbáltatásokat is sikerrel vették. Az együtt átélt kalandok erős köteléket kovácsoltak közöttük, és kapcsolatuk szinte minden próbát kiállt. A műsor után nyilvánvalóvá vált, hogy szerelmük nemcsak egy televíziós kapcsolat, hanem valódi, mély érzelmeken alapuló kötelék, amely azóta is tart.

Jövőbeli tervek: A családalapítás kérdése

 

Mikes Anna már korábban elárulta, hogy három gyermeket szeretne, és sokan találgatják, hogy talán nemsokára megérkezhet az első közös gyermekük. A pletykákat csak tovább erősítette, amikor Anna egy sejtelmes szerelmes posztot tett közzé korlátozott ideig megtekinthető Instagram-sztorijában. A háttérben a Mehringer – Úgy unom feat. Sosehol című dal szólt, amely vidékre költözésről és közös családi életről szól – talán ez egy jel arra, hogy Annáék életében hamarosan egy új fejezet kezdődhet.

Anna és Gábor kapcsolata azóta is erős és boldog, és a közös tervek, amiket megosztottak a rajongókkal, arra utalnak, hogy kapcsolatuk hamarosan új mérföldkőhöz érkezhet.

About admin

Check Also

Elzavarták a patikából a sírdogáló, két botra támaszkodó idős nénit!

Spread the love Komolyan így kell bánni az idős, beteg emberekkel? Komolyan pár forinton múlhat valakinek az élete?! …