Wed. Nov 29th, 2023
Spread the love

Kedves mindenki kedves ismerőseim !Meghalt az 1 hónapos kisbabám!Isten Veled Angyalka

Meghalt egy csecsemő Hajdú-Biharban, anyja azt hazudta, hogy egy patkány harapta meg

A bíróság nemrégiben jogerős ítéletet hozott az ügyben.

Hajdú-Bihar vármegye egyik városában élt az a háromgyerekes nő, aki tavaly március 11-én 7 óra körül felkelt, megetette egyhónapos csecsemőjét, majd a már alvó babát az ágyra fektette, közelébe pedig egy hősugárzót tett, amit magas hőfokra kapcsolt. Ezt követően a nő átment egyik ismerőséhez, ahonnan haza akarta vinni másik két gyerekét, de mikor 8 óra körül visszaértek otthonukba, szörnyű látvány fogadta őket.

A kisbaba élettelenül feküdt a hősugárzó mellett, az anya ekkor kétségbeesetten átszaladt gyermeke élettelen testével a másik épületbe, ahol nővére is lakott, majd közösen tárcsázták a segélyhívót. A mentőknek először azt mondták, a kicsit patkány harapta meg, de hamar kiderült, hogy ez nem igaz. Mikor a szakemberek a helyszínre értek, már nem volt mit tenni, a csecsemő testének 13 százalékát másodfokú, helyenként harmadfokú égési sérülések borították, a gyerek végül az ezek által okozott sokszervi elégtelenség következtében halt meg.

A fotó illusztráció: Shutterstock

A nő beismerő nyilatkozatában semmit sem tagadott, a tárgyalásról való jogáról pedig lemondott.

A Debreceni Törvényszék április 28-án tartott előkészítő ülésén a nőt bűnösnek találták gondatlanságból elkövetett emberölés vétségében, így 2 év fogházbüntetésre ítélték, melynek végrehajtását 3 évre felfüggesztették. A bíróság ítélete jogerős – olvasható a Debreceni Törvényszék hivatalos oldalán.

Petra baba tegnap éjjel úgy döntött, hogy itt hagy minket! Isten veled piac Angyalka

Drága kicsi kincsünk tegnap éjjel úgy döntött, hogy itt hagy minket. Szavakba nem lehet önteni ezt a…

Drága kicsi kincsünk tegnap éjjel úgy döntött, hogy itt hagy minket. Szavakba nem lehet önteni ezt a fájdalmat, amit az ember ilyenkor érezni tud. Súlyos szívrendellenességgel született, 2 nagy műtéten túl volt, sajnos a 3. túl nagy falatnak bizonyult neki. Életerős, vidám, talpraesett, gyönyörű és okos kislány volt, nem volt betegségtudata, és mások se vették észre rajta, hogy más lenne mint a többi gyerek. Ő most ezt választotta… Remélem, hogy ezután egy hosszabb életet választ majd magának, egy egészségesebb testben. Édes kicsi hercegnőm! -illetve királynőm (mindig kijavított, hogy ő nem hercegnő hanem királynő) Örökké szeretni foglak, soha nem felejtelek el, köszönöm Neked, hogy az életem része voltál! Bearanyoztad az elmúlt 5 és fél évemet! Egy igazi kis angyalka vagy, aki beteljesítette életfeladatát. “Úgy szeretlek, mint egy világ!” (Tőle származik ez az idézet)Te most elmentél Kicsi csillag, de a szeretetünk soha nem múlik el, örök, mint maga az élet.”Egy babának, aki olyan végletesen másokra van utalva, semmilyen elmélet nem lehet fontosabb a szeretet elméleténél.”/Alison Gopnik/Te tudtad az elméletet… Nagyon szeretlek!!! Borzasztóan fogsz hiányozni!!!

Kapcsolódó cikkünk

By admin