Kern András ellen rendőrségi eljárás indul!

Spread the love

Úgy tűnik, Kern Andrást továbbra sem érdeklik a KRESZ-szabályok, az autójával ugyanis már harmadszor parkol le tilosban, ami miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága szabálytalan parkolás ügyében szabálysértési eljárást indított ellene.

Vajna Tímea a budapesti luxusvillája meghirdetése után 8,9 millió dolláros Beverly Hills-i kastélyt vásárolt: fotókon a pompás k

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, Kern András korábbi parkolási botránya ellenére ismét szabálytalanul parkolt le kedvenc belvárosi péksége előtt, ezúttal viszont nem közvetlen a vendéglátóhely előtti járdán állt meg, hanem vele szemközt állt meg, egy szintén nem engedélyezett helyen. A Kossuth-díjas színművész szabálytalan parkolását ezúttal is egy járókelő buktatta le.

Kern Andrást az üggyel kapcsolatban megkereste a Metropol, ám nem kívánta kommentálni az újabb szabálysértést. A legendás színész esete kapcsán a lap megkereste a BRFK-t is.

– Elektronikus úton a BRFK Kommunikációs Osztályára érkezett megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitányság a szabálytalan parkolás ügyében szabálysértési eljárást indított – olvasható a szervezet sajtóosztályának válaszában.

<!-- Composite Start -->
<div id="M898468ScriptRootC1560166"></div>
<script src="https://jsc.adskeeper.com/b/u/budapest-news.com.1560166.js" async></script>
<!-- Composite End -->