Kiderült az igazság !Ezért siklott ki az InterCity vonat a Keleti előtt..

Spread the love

Vasárnap este kisiklott a Kolozsvár felől érkező Claudiopolis InterCity öt kocsija a Keleti pályaudvar előtti bevezető vágányszakaszon. A balesetben szerencsére nem sérült meg senki, de az incidens miatt a Keleti pályaudvar forgalma teljesen megbénult. A vasúti pályaudvar nem tudott vonatokat fogadni vagy indítani, ami jelentős fennakadásokat okozott a fővárosi közlekedésben.

A MÁV hétfő reggeli közleménye szerint a helyszínelés és a műszaki mentés még mindig folyamatban van. A szakemberek folyamatosan dolgoznak a kisiklott kocsik visszaemelésén, hogy a vonatforgalom mielőbb helyreállhasson. Egyelőre azonban a Keleti pályaudvar továbbra sem indít és nem fogad vonatokat, ezért az érintett járatok más budapesti állomásokra érkeznek és onnan indulnak vissza.

Bár a pontos okokat még vizsgálják, a kisiklás hátterében különböző tényezők állhatnak, mint például sínproblémák, váltóhibák, vagy akár emberi mulasztás. A helyszínelés befejezése és a műszaki vizsgálatok után derülhet ki, hogy mi vezetett a

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …