Kóbor János 17 éves lánya: ilyen csodaszép volt a szalagavatón fellépő Léna

Spread the love

Kóbor János, a legendás Omega együttes frontembere büszke lehet lányára, a tizenhét éves Lénára, aki nemcsak csodálatos megjelenéssel, hanem kiemelkedő tehetséggel is rendelkezik. A zenei pályára készülő Léna most a színpad helyett a saját szalagavatóján ragyogott, ahol két előadásával is lenyűgözte a megjelent szülőket és vendégeket. Léna tehetsége nem meglepő, tekintve hogy édesapja pályafutása is a zene világában zajlik. Az ifjú tehetség ezen az estén bizonyította, hogy nemcsak a színpadon, hanem a mindennapi életben is képes ragyogni.

Hát igen, képzeld, két fiú is felkért engem táncolni. Mindkét fiú szeptember elsején már eldöntötte, hogy akkor “én Lénával akarok táncolni”. Én nem voltam abban biztos, hogy elfogadjam mindkettő felkérést, hiszen az rengeteg feladat, de pont a tesióráimon voltak a próbák, tehát mintha az égiek is úgy akarták volna, hogy táncoljak. Az is kérdéses volt, hogy hogyan tudnék táncolni mindkettejükkel, de két külön felvonás volt, így végül kétszer is táncoltam a szalagavatón, ami fantasztikusan sikerült! Amire az én szalagavatóm jön, addigra már profi leszek.” – fogalmazott az Omega frontemberének szeretett lánya, aki elmondta, azért különösen vicces a történet, mert ő maga még csak kilencedikes, tehát három év múlva lesz a saját szalagavatója.

 

Most volt életemben először rajtam ilyen nagy, hercegnős ruha. Olyan érzésem volt, mintha egy ilyen régebbi filmből léptem volna ki. A hajat és a sminket otthon anyával és a barátnőimmel csináltuk, szóval nagyon jól telt a készülődés is. Ennek még nem most lenne az ideje, de anya már most nagyon elérzékenyült. Ilyen nagy alkalmakkor mindig könnyezni szokott, most is láttam, hogy meghatódott. Sokszor kipillantottam rá!” – mondta a csodálatos fiatal lány, aki azért örül neki, hogy még nem neki kell ballagnia, hiszen még rengeteg élményt és leckét tartogat számára a középiskola.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …