Kovács Richárd váratlan bejelentése .Ez lesz ,ha tetszik ,ha nem!

Spread the love

Kovács Richárd kiakadt: A pénz nem számít, de az igazság igen – Visszavonulhat a bokszoló!

Hámori Luca Pénzjutalma és Kovács Richárd Felháborodása

Hámori Luca, miután két győzelmet aratott, majd az algériai Iman Helif ellen vereséget szenvedett a női ökölvívótorna 66 kg-os súlycsoportjának negyeddöntőjében, jelentős pénzjutalomban részesült. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség bejelentette, hogy a pontszerzésért járó jutalmát a bronzéremért járó összeggel egészíti ki, így Hámori 15 millió helyett 31 millió forintot kap.

Ezt követően Kovács Richárd, aki a férfiak 63,5 kg-os súlycsoportjában az ötödik helyen végzett, felháborodását fejezte ki. A 26 éves, kétszeres Európa-bajnoki bronzérmes sportoló a tokiói bronzérmes ausztrál Harry Garside legyőzése után többségi pontozással kapott ki a háromszoros világbajnok és olimpiai ezüstérmes francia Sofiane Oumiha ellen.

Kovács szerint a Magyar Ökölvívó Szakszövetség döntése jelentéktelenné tette az ő bravúros teljesítményét és ötödik helyezését. Nyilatkozatában még a visszavonulás lehetőségét is felvetette.

„Idén az egész életemet feltettem az olimpiára, arra hogy a nemzetemet képviseljem, és a Magyar Ökölvívó Szakszövetséget, mivel éveken keresztül vittem a hátamon az eredményekkel az itthoni bokszot!

  • Ott hagytam az állásom!
  • Hónapokig nem láttam a gyermekem!
  • Hazahoztam márciusban egy Eb-bronzérmet az olimpia előtt

Hirdetés

Most pedig megkaptam, hogy én CSAK egy meccset nyertem az olimpián, így engem ez nem érint ez a kezdeményezés! (Legyőztem egy olimpiai bronzérmest, hiszen ez itt nálunk mindennapos az ökölvívásban!)

Nem érdekel a pénz, sosem érdekelt! De az igazságtalanság igen!

Köszönöm Magyarország hogy ti mellettem álltatok és álltok! A pályafutásom folytatásáról tájékoztatni fogok mindenkit!” – írta.

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …