Krausz Gábor elszólta magát: egymásba szerettek Mikes Annával?

Spread the love

A Dancing with the Stars új évadának indulása óta mindenki arra kíváncsi, hogy mikor jelentik be Krausz Gábor és Mikes Anna, hogy nem csak a tánc közben, hanem azon kívül is egymásra találtak. Tóth Gabi hűtlensége hatalmas felháborodást keltett, mert senki sem számított rá, hogy a hatéves házasságát kockáztatja meg egy másik férfival. Krausz Gábor tudomást szerzett a titkos kapcsolatról, de azt gondolta, hogy ez csak egy átmeneti kaland volt a Fricska jóképű tagjával, ezért hajlandó lett volna elnézni feleségének. Gabi azonban továbbra is máshol kereste a szerelmet, ezért a sztárszakács úgy döntött, hogy beadja a válást.

Sokak szerint Krausz Gábor megérdemelné, hogy egy kedves, csinos, és hűséges nő mellett újra boldog legyen, és Mikes Anna pont egy ilyen személy. A kíváncsi szemek folyamatosan figyelik a páros közösségi oldalait, hátha kiszúrnak valami apró jeleket a közös fotókon, amik azt bizonyíthatják, hogy a páros között több van már puszta táncolásnál és baráti viszonynál.

Ráadásul Krausz Gábor nemrég olyan kijelentést tett az egyik posztjában, ami csak még inkább táplálja ezt a pletykatüzet, ugyanis a Séfek séfe sztárja a szombati adás után ezt írta ki:

„Tegnap este tényleg több volt, mint egy tánc. Köszönjük, hogy ismét velünk voltatok és szavaztatok! Legközelebb egy mesevilágba repítünk benneteket”

Az embereket most az érdekli, vajon Gábor hogy értette azt, hogy a legutóbbi produkciójuk több volt, mint egy tánc. Mikes Anna és partnere egy tüzes samba-táncot adtak elő, és a produkció során többször is úgy tűnt, mintha az életben már kialakult volna köztük valamiféle szerelem-féleség; legalábbis sokan ebben bíznak.

Az emberek azon a véleményen vannak, hogy ha Krausz Gábor is megtalálná a boldogságot, azzal Tóth Gabinak is szenvedést tudna okozni, hiszen Papp Máté Bencéről az a hír járja – ha igazak a pletykák -, hogy nem az a túlzottan hűséges típus. Szóval ha Gabi egyszer egyedül maradna, irigykedve nézné, hogy egykori férje felhőtlen boldogságban úszik új párjával.

 

Borítókép:  TV2

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …