Krausz Gábor és Mikes Anna videóban üzent a rajongóknak „Nagyon boldogok vagyunk” –

Spread the love

Mikes Anna és Krausz Gábor közös videóban köszönték meg a Dancing with the Stars rajongóinak a támogatást, amit az elmúlt hetekben kaptak. A tét már nem kicsi, így arra biztatják a nézőket, hogy továbbra is szavazzanak olyan lendülettel, ahogyan eddig is tették.

„Hatalmas öröm tölt el minket” – Videóüzenetben köszöntötték el magukat a rajongóktól Krausz Gábor és Mikes AnnaMikes Anna és Krausz Gábor együtt mondtak köszönetet a Dancing with the Stars nézőinek a videóban, amiért az elmúlt időszakban támogatták őket. A verseny már nagyon izgalmas, ezért arra kérik a nézőket, hogy ne hagyják abba a szavazást, és tartsák meg a lendületet, amit eddig is mutattak.

Krausz Gábor és Mikes Anna videója nagyon édes

Fotó: TV2 Sajtószoba

[ ]

„Sziasztooookkkk! Már tudtok ránk szavazniiiii. Tartsatok velünk és nyomjátok meg a gombokat, ha szeretnétek minket a TOP 2-ben látni. A telefonszám, amit egész héten tudtok hívni: 0690-636-224. Előre is nagyon szépen KÖSZÖNJÜK! Extrák voltatok eddig is és bízunk BENNETEK most is! Szeriiiiii! @gabor.krausz@dancingtv2@tv2official #dancingwiththestars#travoltanna #döntő#szavazzatok– írta Mikes Anna és Krausz Gábor egy közös bejegyzésben.

„Szavakkal nem tudjuk kifejezni mennyire hálásak vagyunk nektek, akik szavaztatok ránk. Egy fura kalandnak indult ez az utazás, de a végére betáncoltunk a fináléba. Nem szeretnék csalódást okozni, úgyhogy már most a döntőre készülünk ezerrel és bízunk benne, hogy velünk lesztek még egyszer, utoljára az utolsó adásban. A szavazás egész héten tart, köszönjük a bizalmat. Radics Gigi, egy csoda vagy! Sajnálom, hogy veled kellett ott állni és bocs, hogy szétszorítottam a kezed, büszke vagyok rád és örülök, hogy együtt utaztunk!” – írta Krausz Gábor egy másik Instagram posztban.

 

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …