Krausz Gábor kegyetlenül bele állt Tóth Gabiba.. ezrek értenek egyet a szavaival

Spread the love

Krausz Gábor posztja mélyütés lehet Tóth Gabinak

Tóth Gabi énekesnő érzelmi fájdalmait zenébe és videóba öntötte, régi kedvese beszédesen válaszolt.

Tóth Gabi kedden őszintén mesélt a nemrég véget ért házasságáról, amelyről elmondta: rengeteg hazugság és pletyka keringett róla anélkül, hogy bárki is tudta volna, mi zajlott le valójában.

Nem aláztam meg senkit, jóban vagyok a Gáborral, és tisztességesen megbeszéltük a dolgainkat

– mondta az énekesnő. Új dala azonban kevésbé idilli képet fest.

Átkozottul hosszú volt a nyár, Társam nem volt más, csak a magány,Elesett szerelem, se veled, se velem, Nem történt még ilyen sohasem

– énekli az Átkozott nyár című dalban,

  • Egy férfi keze simítja meg az arcát az Átkozott nyár című dal klipjében, amit énekel. Valószínűleg erre válaszolt Krausz Gábor, Tóth Gabi egykori párja egy képpel egy titkos Instagram-sztoriban csütörtök este, amin kislánya cirógatja meg az ő arcát, és jó éjszakát kíván.

Tóth Gabi körül azonban vannak vidámabb dolgok is. Nemrég kiderült, hogy a koncertszervező cége 30 millió forint plusz áfát kapott az állami Szerencsejáték Zrt.-től. Legfrissebb kedvesével, a Fricska táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével pedig így táncolt:

Egyébként az énekesnő 2013-ban forgatta első olyan videoklipjét, amiben szerelmével együtt táncol, igaz, akkor még nem Krausz Gáborról vagy Pap Máté Bencéről volt szó. Tóth Gabi a videóban a Szombat Esti Lázban megismert táncossal, Markó Róberttel mutatta meg tánctudást:

 

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …