Krausz Gábor tehet a válásról? Tóth Gabi kijelentése mindent más színben tüntet fel…

Spread the love

Tóth Gabi mióta bejelentették, válnak Krausz Gáborral, brutális kereszttűzbe került.

Most nagy dobással készült, ugyanis a napokban hozta nyilvánosságra, hogy leforgatták a klipet az új dalához: Gabi a Átkozott nyár-ban fogalmazta meg mindazt, ami az elmúlt időszakban történt velük.

A rajongóknak nem is kellett több, rögtön elkezdték a kritizálást, ám ezúttal nem maradt válaszolatlanul.

„Amikor megcsalta Krausz Gábort, akkor miért nem sírt?? Nem kell műkönny és önsajnálat. Amit főztél edd meg Gabika! Még lesz az életedben egy-két “Fricska” srác biztosan. Most szép minden, de majd jön az ébredés”- írta az egyik kommentelő, amire meglepő válasz érkezett, ráadásul úgy, hogy ez akár megváltoztathatja az emberekben a képet, miszerint csak és kizárólag Gabi tehet arról, hogy zátonyra futott a házasságuk Gáborral.

„Csináltál egy kamuprofilt, hogy egy idegen embernek az oldalára, tudatlanul, más magánéletével kapcsolatban, amiről semmit sem tudsz és közöd sincs hozzá, idekommentelj… elképzelni nem tudom, milyen mélyen kell lenni ahhoz, hogy bulvárcikkekből táplálkozva ócsároljak egy számomra teljesen vadidegen embert… ezekre a szintekre soha nem szeretnék lesüllyedni… szerencsére teljesen távol van a valóságtól minden, amit gondolsz … én élek tovább a valóságban!”

– fogalmazott Tóth Gabi, hozzátéve, hogy ő boldog, és szeretet veszi körül.

Úgy tűnik nem minden az ami látszik… Gabi kiírására pedig rögtön beindultak a találgatások, spekulációk

<!-- Composite Start -->
<div id="M898468ScriptRootC1560166"></div>
<script src="https://jsc.adskeeper.com/b/u/budapest-news.com.1560166.js" async></script>
<!-- Composite End -->