L.L. Junior megszólalt a bíróság döntése után: „Soha nem akartam elvenni a kislányt Kingától”

Spread the love

Hosszas pereskedés után döntés született L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga gyermekelhelyezésének ügyében, mely alapján közös felügyeletet kaptak.

A rapper és volt neje a válás során semmiben nem tudtak megegyezni, ezért egy hosszas pert indítottak. Első körben a gyermekelhelyezés volt terítéken, hiszen mind a ketten kizárólagos felügyeletet akartak a hároméves Lili felett. Kinga ezenfelül azt akarta, hogy a zenész csak kéthetente egy hétvégét tölthessen a lányával, Junior viszont ragaszkodott ahhoz, hogy egy héten – vasárnaptól keddig – három napot lehessen nála gyermeke ugyanúgy, mint fia, Lacika.

Túl jó néhány tárgyaláson, döntés született, a bíróság határozata szerint Kinga és Junior közös felügyeletet kaptak, de gondozó szülőként az édesanya van megjelölve, vagyis vele lehet többet a gyermek, de az apának is lesz lehetősége rendszeresen tartani a kapcsolatot. A határozta ideiglenes, a válóper végéig tart. A döntés után közösségi oldalán szólalt meg Junior.

– Soha nem akartam elvenni a kislányt Kingától, mindig is csak heti 2-3 hétköznapot akartam, hogy a testvérével, Lacikával nőhessen fel. Minden más hazugság – vallott a rapper, aki lapunk megkeresésére ennél többet nem akart mondani.

A válóper pedig folytatódik tovább, hiszen az egykori házaspárnak az anyagiakról is meg kell majd egyeznie, és előreláthatólag az sem lesz könnyű menet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by L.L.Junior (@l.l.junior)

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …