Laura Cosoi, Pregătită Să Devină, Din Nou, Mamă. Ce Spune Vedeta Despre Al Patrulea Copil: „Cosmin Își Dorește Sigur”

Spread the love

Laura Cosoi a vorbit despre dorința de a avea al patrulea copil

Laura Cosoi se gândește să aibă un al patrulea copil, de data aceasta sperând să nască un băiețel, după ce deja a adus pe lume trei fetițe superbe. Actrița a fost foarte sinceră în ceea ce privește această dorință și a împărtășit opinia soțului și a fiicelor sale cu privire la posibilitatea de a primi un nou membru în familia lor.

„Nu știu, nu aș putea spune că nu. Dacă Dumnezeu consideră că în viața noastră trebuie să mai vină un copil, ni-l dorim și să fie sănătos. Cosmin își dorește sigur. El cu siguranță vrea. Rita zicea că își dorește, dar frățior, ea vrea un frățior. Cred și eu că s-a săturat săraca.„, a declarat Laura Cosoi pentru WowBiz.

Laura Cosoi se declară o mamă cât se poate de fericită și împlinită, chiar dacă uneori se confruntă cu dificultăți. Actrița susține că este o mamă blândă, dar știe să își impună limitele în fața celor mici și recunoaște că trăiește o mulțime de aventuri alături de fetițele ei.

„Îmi place foarte mult. E plină, dar există satisfacții fantastice. Fetițele mele sunt foarte tandre și iubitoare. Încontinuu „mama, mama” și îmi place chestia asta foarte mult. Noi suntem super legați de copii, facem totul cu ei și e o alegere asumată. Sunt o mamă blândă, dar nu știu dacă sunt mai blândă decât Cosmin. Amândoi le punem limite și nu zic de două ori ceva. Când e NU, nu e voie, nu negociem. Cu siguranță aș avea mai multe probleme, dacă aș avea timp să mi le pun. Uneori nu îmi ies toate situațiile, adică încerc să am mult mai multă răbdare, să fu mai îngăduitoare, să pun în coș doar lucrurile care chiar contează, adică să nu sar imediat cu gura pe ele, că au făcut, au deschis, au scos. Sunt chestii care nu sunt atât de importante, în economia situației, dar uneori nu îmi iese și îmi e ciudă pe mine. Asta are legătură cu mine, cu faptul că nu dorm suficient, sunt obosită și atunci îmi pierd răbdarea, dar nu sunt chestii pe care nu le pot gestiona, doar că nu le gestionez cum mi-ar plăcea mie.„, a mărturisit Laura Cosoi, la WOWnews.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …