Leesett a rajongók álla – Ő volt Schobert Norbi első felesége – Ilyen gyönyörű bomba menyasszony volt

Spread the love

Kevesen tudják: Schobert Norbinak már volt egy felesége Rubint Réka előtt

Bár Schobert Norbit sokan Rubint Réka férjeként ismerik, a fitnesztrénernek volt egy korábbi házassága, amiről csak kevesen tudnak. A húszas éveiben Norbi egy szenvedélyes aerobikozó hölgybe szeretett bele, és kapcsolatuk olyan intenzív volt, hogy gyorsan házasságkötésre is szánták el magukat. A döntés azonban inkább egy hirtelen felindulás volt, amely a felnőtté válás és az önálló élet iránti vágyából fakadt, hiszen Schobert akkoriban hadnagyként kezdte karrierjét, és egy parancsnoki állás is várt rá.

„Nagyon szerettem a lányt, és azt hittem, hogy ezzel hamarabb felnőtté válhatok, illetve végre kirepülhetek a szülői házból” – vallotta be Norbi. Az ifjú pár szülei egy lakást is biztosítottak nekik, ahol közös életet kezdhettek. Azonban Norbi hamar rájött, hogy ez az élet mégsem az, amit igazán sajátjának érez. Úgy érezte, hogy nem az ő teljesítménye révén jutott el ide, hanem mások által lett kialakítva a jövője.

A házasság végül nem tartott sokáig, és Norbi továbblépett. A történetet később természetesen Rubint Réka, Norbi jelenlegi felesége is megismerte, hiszen a pár már évek óta boldog házasságban él, három gyermekükkel osztozva mindennapjaikon. Érdekesség, hogy Réka maga is egy eljegyzés előtt állt, amikor Schobert Norbival találkozott. A találkozás azonban mindent megváltoztatott, és hamar rájöttek, hogy egymásnak lettek teremtve. Schobert és Réka között azóta is különleges összhang van, és boldogan élik életüket a közös fitneszkarrier és a családi élet kötelezettségei között.

Schobert Norbi és első felesége között ma már nincs napi kapcsolat, de tudnak egymásról, és mindketten saját útjukat járják tovább.

About admin

Check Also

Varga Judit a háttérben segíti volt férjét

Spread the love A három gyermekükkel hétköznap Varga Judit, a volt igazságügyi miniszter van, hétvégén …