LEHET PÉLDÁT VENNI RÓLA! A zsebpénzéből vásárolt be, majd készített ételt hajléktalanoknak egy 14 éves kunszállási lány. Nézzék mi mindent csinált – RÉSZLETEK:

Spread the love

]

Az édesanyja, Etelka, aki szociális gondozóként dolgozik, büszkén mesélt lánya eddigi jótékonykodásairól. Mazsi már kiskorától fogva segíteni akart a rászorulókon, és a zsebpénzének egy részét mindig jótékonyságra fordította. Az idei évben a hajléktalanszállóra esett a választása, ahol az általa készített szendvicsek nagy örömet okoztak a lakóknak. A szálló lakói meghatódva fogadták a gesztust, és Mazsi számos elismerő szót kapott tőlük.

Mazsi tette példaértékű, és remekül mutatja, hogy a fiatalok is képesek nagy változást elindítani a közösségükben. A hajléktalanszálló szakmai vezetője, Magyari Szilvia, elmondta, hogy az ilyen jellegű adományok ritkák, és Mazsi önzetlen cselekedete mindenkit megérintett. Mazsi cserébe egy tábla csokit, egy kézzel készített könyvjelzőt és egy rajzot kapott a lakóktól, amelyen ez állt: „A szeretet soha el nem múlik”. Mazsi története inspiráló példaként szolgálhat mindannyiunk számára.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …