Ma elvették tőlem a legdrágábbat… Sokkoló tragédia! Mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett gyermekemet ma a metró elé lökték.. – RÉSZLETEK

Spread the love

Szörnyű tragédia a Nagyvárad téren: 20 éves fiú vesztette életét a metró alatt

Szomorú eset rázta meg Budapestet a Nagyvárad téren, ahol egy 20 éves fiatal férfi életét vesztette, miután a sínekre zuhant, és az érkező M3-as metró elgázolta. Az eset Kőbánya-Kispest irányába történt, amikor a férfi eddig tisztázatlan körülmények között a sínekre került, és a metró, bár vészfékezett, nem tudott időben megállni. A tragédia következtében a szerelvény körülbelül tíz métert haladt tovább a baleset után.

Az eset részletei

Azonnal a helyszínre siettek a mentők és tűzoltók, azonban a fiú életét már nem tudták megmenteni. A baleset körülményeit a hatóságok továbbra is vizsgálják, és még nem derült ki, hogy szándékosságról vagy balesetről van-e szó.

Azonnali intézkedések

Az M3-as metró forgalmát a baleset után azonnal leállították, és a Nagyvárad tér megállót lezárták. Az utasokat pótlóbuszok szállították a Kőbánya-Kispest és Deák Ferenc tér közötti szakaszon, míg a hatóságok a helyszíni vizsgálatokat folytatták. A metróvonalat később újraindították, de a Nagyvárad téren ideiglenesen nem álltak meg a szerelvények.

Korábbi metróbalesetek emlékezete

Ez a tragikus esemény felidézi a korábbi metrógázolásokat, amelyek hasonló módon rázták meg a budapesti lakosságot. Az ilyen tragédiák újra és újra ráirányítják a figyelmet a metróbiztonság fontosságára, és arra, hogyan lehetne elkerülni a hasonló baleseteket.

Nyugodjék békében.

About admin

Check Also

Saját otthonában fagy meg majdnem Medveczky Ilona, 16 fokban fáznak a kutyáival !Villanyt sem kapcsolja fel – Teljes sötétségben fogok élni!

Spread the love Saját otthonában fagy meg majdnem Medveczky Ilona, 16 fokban fáznak a kutyáival …