Magyar valóság: Zsolt 49 milliót nyert a lottón, pár hónap alatt hajléktalanná vált. Szívbemarkoló üzenete több mint tanulságos, mindenkinek érdemes elolvasni..! Adjátok tovább szavait!

Spread the love

Egy magyar férfi, Varga Zsolt, 49 millió forintot nyert a Skandináv lottón, de néhány hónap alatt elveszítette mindent. Most hajléktalanul, törött lábbal, tolókocsiban él egy kis faluban. Szívszorító története tanulságos üzenetet hordoz, amit érdemes megosztani.

Varga Zsolt egy évvel ezelőtt úgy érezte, hogy a szerencse melléje állt: egyetlen lottószelvénnyel 47 millió forintot nyert. A pénzből házat vett és felújított, és félretett a gyerekeinek is. De nem sokáig élvezhette a gazdagságot. A felesége elhagyta egy másik férfiért, a barátai kiszipolyozták, a házán pedig per van. A gyerekeit elvették tőle a hatóságok. A pénze elfogyott, az albérletét sem tudta fizetni.

Most egy taszári vegyesbolt előtt tölti napjait, ahol mindenki ismeri. Nem vetik meg, de nem is segítenek rajta. Reménykedik, hogy egyszer jobbra fordul az élete.

– Ne bízz senkiben, csak magadban – ez az üzenete mindenkinek, akinek van pénze vagy nyer valamit. – Ne hagyd magad becsapni, ne költsd el feleslegesen a pénzedet. Tartsd meg a családodat és az igazi barátaidat.

Zsolt most már hetek óta az utcán alszik. Vagy a bolt mellett, vagy a parkban egy padon. Mint mondja, ezért nem piszkálja senki. Igyekszik nem zavarni az embereket, és őt sem bántják. Néha még meg is kérdezik, mikor épül fel, mikor megy vissza dolgozni. De egyelőre nem tud, hisz bal lába gipszben van, mivel járni sem tud, tolószékbe kényszerült.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …