Magyarország egyik legszebb nője Demcsák Zsuzsa lábai előtt hevernek a férfiak

Spread the love

TV2 bemondójaként Zsuzsa számos elismerést és bókot kap különböző férfiaktól, egyesek nyíltan, mások visszafogottabban fejezik ki tetszésüket iránta. Ez nem is meglepő, tekintettel arra, hogy munkája mellett sok időt szentel a testmozgásnak, különösen a futásnak, ami mára a mindennapi rutinjának része lett. Nemrégiben egy felvétel során készült fotókat osztott meg, ahol farmerruhában látható, és ezeket a képeket a férfiak különösen méltatták. Sokan egyszerűen vonzónak találták, míg voltak, akik ennél tovább mentek:

“Zsuzsi! Lábad a legmagasabb társadalmi rétegekhez hasonlít! Nem kritizálni, hanem azok közé tartozni kellene! Lenyűgöző vagy! Remélem, nem sértettelek meg! Robi!” – írta egyik bátor udvarlója.Egy másik férfi pedig elegánsabb módon fejezte ki tetszését Zsuzsa iránt.

“Nagyon csinos, nőies nő vagy, Zsuzsa! Igazi modell. Elegancia jellemzi” – fogalmazott egy másik hozzászóló.

Gyermekei felnőtté válásának nehézségei

Demcsák Zsuzsa a Mokka műsorban arról beszélt, hogy gyermekei ráébresztették az élet mulandóságára. Így 18 éves fiát és 17 éves lányát már nem helyezheti élete középpontjába. Fokozatosan el kell engednie őket, ami számára nehéz folyamat.

“Sokat beszélgetünk, nagyon szoros a kapcsolatunk. Ez a hármunk közötti erős kötelék valóban megkülönböztető. De amikor a gyerekeim életében megjelentek a szerelmi kapcsolatok, különösen a lányomnál, ez nekem nagyon megterhelő volt” – nyilatkozta a televíziós műsorvezető, hozzátéve, hogy lánya iránti aggodalma miatt egyben apa és anya szerepét is betölti.

[ ]

Férjhez ment az egyik legszebb magyar hölgy,Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa hároméves házasságát követően, tavaly októberben jelentette be, hogy indiai származású férjével elválnak. A válás hivatalosan idén szeptemberben vált véglegessé. A műsorvezető októberben még úgy nyilatkozott, hogy nem görcsöl a párkeresésen, de nyitottan áll a lehetőségek előtt.

Ebben az időszakban valójában már egy kapcsolatban lehetett Ferenccel, a debreceni milliárdos üzletemberrel. Nemrégiben Ferenc megkérte Demcsák kezét, és azóta már az esküvőt is megtartották.

Demcsák Zsuzsa az Instagramon tett közzé egy fotót, amelyen az eljegyzési gyűrűket húzzák egymás ujjára szerelmével. A képen a “Mr&Mrs” felirat látható, és a műsorvezető ezzel a felvétellel egyúttal boldog karácsonyt is kívánt követőinek.

A Blikk információi szerint Demcsák Zsuzsa és a nála fiatalabb Ferenc csak néhány hónapja ismerkedtek meg. Lehet, hogy a közös munka hozta őket össze, hiszen Ferenc sikeres üzletember, míg Demcsák kommunikációs tréningeket és konferenciákat tart vállalatoknál. Kapcsolatukat igyekeznek távol tartani a nyilvánosság szeme elől; Demcsák korábban úgy tervezte, hogy nem mutatja meg új párját, és nem is beszél róla a nyilvánosság előtt, tanulva a múlt tapasztalataiból.

„Úgy döntöttünk közösen a párommal, hogy minden olyan információ, ami a kapcsolatunkra vonatkozik, csak ránk tartozik és ezt szeretnénk is megtartani. Azt gondolom, elég annyi, ha megerősítem, hogy valóban eljegyeztek” – nyilatkozta még a lánykérést követően Demcsák Zsuzsa a Blikknek novemberben.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …