Magyarország egyik legszebb nője Gáspár Evelin kemény szavakkal osztotta ki a celebmamikat:“Én ettől hányok”:

Spread the love

A legnagyobb videómegosztó platformon Lilu műsora hatalmas népszerűségnek örvend, ahol hazai hírességek osztják meg sminktippeiket és egyéb személyes történeteiket.

A legújabb adásban Gáspár Evelin mesélt Lilu számára saját sminkelési szokásairól, és meglepő őszinteséggel árulta el, hogy ő nem költ túl sok pénzt sminktermékekre és kozmetikumokra. Evelin elmondása szerint egyszerűen sajnálja rájuk a pénzt, és inkább minimalista megközelítést alkalmaz a szépségápolásban.

A 40 perces beszélgetés során nemcsak a sminkelés volt a téma: Evelin határozott véleményt fogalmazott meg a sztáranyukákról, akiknek a közönség elé tárják. Szerinte ez egy „szánalmas” pénzkereseti módszer, amelyet ő mélyen elítél:

„Nem tudom elviselni, amikor valaki már a gyerek születése előtt eladja azt a gyereket és abból profitál. Számomra ezek a szülők pénzéhes cápáknak tűnnek, akik lájkokért és követőkért élvezik a gyereküket” – osztotta meg véleményét Evelin a beszélgetés során.

Evelin azt is mondta, hogy ő mindent megtenne azért, hogy gyermekét megóvja a nyilvánosságtól, hiszen saját gyermekkorában is nehezen viselte, hogy állandó figyelem középpontjában volt.

A teljes beszélgetést itt nézheted meg, amely valóban izgalmas és tanulságos pillanatokkal szolgál:

Mit gondolsz Evelin szavairól? Ne felejtsd el megosztani a véleményed!

(Kiemelt kép: Gáspár Evelin Instagram oldala)

About admin

Check Also

Sokkoló felvételek: Az A4-es autópályát elöntötte az áradás – Nézd meg a drámai pillanatokat!

Spread the love Súlyos áradások az A4-es autópályán Ausztriában: forgalom megbénulva Az ausztriai A4-es autópályát …