Marsi Anikó szánalmas dolgot tett a TV kamerái előtt: ezt tőle sem vártuk

Spread the love

Marsi Anikó már megint alakított, de most épp nem a nyelve akadt össze a műsorban. Olyan közérdekű dologról kezdett el beszélni, ahogy magát jellemzi „vérprofi tévésként” amit maximum egy TikTok élő videó színvonala bírt volna el.

Ahogy arról korábban az Ellenszél is beszámolt, Marsi Anikó kijelentését Dr. Czeglédy Csaba is kiszúrta és a bíróságon is elővette. Akit ez a sztori bővebben is érdekel, ide kattintva el tudja olvasni. Azért kanyarodunk vissza az ügyre, mert akkor a Marsi-Gönczi páros határozott dolgokat vallott magáról.

A két TV2-s nagy szerényen elmondta, hogy ők jobbak a 25 éve együtt híradózó Erős Antónia és Szellő István párosnál, vérprofi televíziósok, nem műsorvezetők, hanem televíziós újságírók, és nagyon alapos szakmai munkát végeznek.

Marsi Anikó most megmutatta, milyen alapos és szakmai a munka, amit végez

A Tények Plusz adásában a műsorvezető arról beszélt, hogy Rubint Rékát mégsem kellene bántani.

„Már a múltkor is kaptam hideget-meleget, amikor nem voltam hajlandó utálni Rubint Rékát, de ez ettől még most sincs másként” – indított barátnőjét védelembe véve Marsi. A profi tévés azt is elmondta, hogy miért veszi védelmébe Rékát.

„Felőlem jöhetnek a megjegyzések, továbbra is azt gondolom, hogy nyugodtan lehet Rékát kritizálnia annak, aki…

„Drága Marsi Anikó! Köszönöm az interjúm előtti őszinte és emberi felvezetődet! Nagyon szeretlek, és várlak ám egy jó kis edzésre vagy hangtálra” – mondta Réka a kellemes baráti beszélgetés során.

Tisztelt hölgyeim és uraim, ez a profi tévézés és újságírás ma Magyarországon. Azért a Tényekbe belefér tömény migránsozás is, amikor a műsorvezető asszony nem a barátnőjével kvaterkázik. Ide jutott a szakma.

About admin

Check Also

Sokkoló felvételek: Az A4-es autópályát elöntötte az áradás – Nézd meg a drámai pillanatokat!

Spread the love Súlyos áradások az A4-es autópályán Ausztriában: forgalom megbénulva Az ausztriai A4-es autópályát …