Marsi Anikónál hatalmas a boldogság!!!Megmutatta Marsi Anikó , hogy kerekedik a babapocakja! Erre AZTÁN TÉNYLEG nem számítottunk:

Spread the love

Tavaly nyáron Marsi Anikó egy megrázó eseménnyel került a hírek középpontjába: 47 éves korában váratlanul teherbe esett, de sajnálatos módon a terhesség vetéléssel végződött. Anikó bár nagyon örült volna a gyermeknek, elfogadta a sors döntését. Párja, Gábor azonban nehezebben viselte a tragédiát.

— Gábor sokkal mélyebben érintettnek érezte magát a gyermek elvesztése miatt, ő már beleélt magát abba a gondolatba, hogy lehet közös kisbabánk. Számomra maga a csoda volt, hogy ilyen idősen, természetes úton teherbe eshetek. Azonban úgy tűnik, az égiek úgy határoztak, hogy mi már túl idősek vagyunk ehhez.

— mesélte akkor Anikó, aki most egy érdekes fotóval került ismét a középpontba.

A felvételen egy szorosan illeszkedő kék ruhában látható, amelyen úgy tűnik, hogy gömbölyödik a hasa, mintha ismét várandós lenne.

A közösségi média felhasználói különböző véleményeket fogalmaztak meg: néhányan határozottan állítják, hogy Anikó terhes, míg mások a ruhaválasztását vagy életstílusát teszik felelőssé a kiemelkedő pocakért.

Marsi Anikó jelenleg még nem erősítette meg ezeket a találgatásokat, és nem is reagált rájuk.

Marsi Anikó babát vár?
byu/Conscious-Bonus8125 intalk_hunfluencers

About admin

Check Also

Atyaúristen! Szó szerint borított mindent EZZEL! Durva amivel MA REGGEL előállt Varga Judit volt férje! EZT NÉZD:

Spread the love Borított mindent EZZEL! Durva amivel MA REGGEL előállt Varga Judit volt férje: …