Megállás nélkül zokogok – Tóth Gabi teljesen összetört amikor értesült a tragédiáról

Spread the love

Felfoghatatlan tragédia: öngyilkos lett egy 15 éves lány, Tóth Gabi dalát használta az édesanyja megemlékezésében

Egy édesanyát június közepén olyan tragédia sújtott, amely felfoghatatlan fájdalmat okozott: 15 éves lánya, Vani, öngyilkosságot követett el. Az édesanya, Judit, egy szívszorító videóban emlékezett meg elhunyt gyermekéről, amelyben Tóth Gabi egyik dalát használta fel. A tragédia híre hamar eljutott az énekesnőhöz is, aki mélyen megrendült a történtektől.

Tóth Gabi egy érzelmes üzenetben fejezte ki együttérzését az édesanyának:”Most láttalak meg itt, és a tragédiádat, és megállás nélkül zokogok” – írta az énekesnő. Gabi azt is elmondta, hogy különösen megérintette, hogy az édesanya a saját dalát választotta a videóhoz, hiszen ő maga is régóta küzd az iskolai bántalmazás és abúzus ellen. A történet sajnos ismét rávilágított arra, hogy a kiközösítés és a bántalmazás tragikus következményekkel járhat.

Tóth Gabi hangsúlyozta, hogy a kiközösítés és bántalmazás problémáját társadalmi szinten kell komolyan venni:”Vani példája is azt igazolja, hogy a kiközösítés tragikus véget érhet. Egy ekkora tragédiát nem szabad figyelmen kívül hagyni. Egy 15 éves kislány életének elvesztése mindannyiunk felelőssége.”

„Írtam ennek az édesanyának privátban, hogy részvétemet fejezzem ki, mert az egyik dalommal tette ki, hogy elment a kislánya. Hát, nem tudok beszélni róla könnyek nélkül. Nagyon a szívemen viselem, és én nem tudok megváltoztatni embereket, sok embert, de közösségbe szerveződve, azt gondolom, hogy tudunk változást elérni abban, hogy megvédjük a gyermekeinket.”

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …