Meghalt a kiskőrösi nő, akit úgy elvert a férje, hogy 11 bordája eltört

Spread the love

A tanyagondnok talált rá az ágyban fekvő, elhanyagolt, kiszáradt és zavart állapotban lévő asszonyra.

A vádirat szerint a kiskőrösi házaspár 23 évig tartó kapcsolata az olykor kölcsönös tettlegességig fajuló veszekedések miatt hullámzó volt. Időnként szétköltöztek, majd idővel felvették egymással a kapcsolatot, és legutóbb 2020 végétől ismét együtt éltek a feleség kiskőrösi tanyáján.

[ ]

A zárkózott életet élő házaspárnak látogatói nem voltak, a feleség nyugdíjából tartották fenn magukat. A férj – az ügy vádlottja – gyakran kért pénzt alkoholra a sértettől, amiből vita kerekedett közöttük. Az asszony egészségi állapota ebben az időszakban jelentősen leromlott, nehezen járt és beszélt, rossz volt a látása és a hallása is.

A férj és a feleség között 2022. áprilisában ismét vita támadt, melynek során a férfi a sértett fejére, nyakára, mellkasára mért súlyos ütéseket.

2022. április 29-én a késő délelőtti órákban az ingatlannál megjelenő tanyagondnok talált rá az ágyban fekvő, kiszáradt, elhanyagolt és zavart állapotban lévő asszonyra, akihez azonnal mentőt hívott.

A tanyagondnok talált rá a bántalmazott asszonyraForrás: Bács-Kiskun Vármegyei FőügyészségA nőnek a bántalmazás következtében 11 bordája eltört és fejétől a lábáig zúzódásos sérüléseket szenvedett. A bordatörés miatt ráadásul közvetlen életveszélyes sérülés is kialakult nála. Az idős asszony a hosszú kórházi ápolás ellenére életét vesztette.

Az ügyészség a férjet életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja, ezért vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza. Bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék hoz döntést.

UPDATE:Meghalt a kiskőrösi nő, akit úgy elvert a férje, hogy 11 bordája eltört! – NYUGODJÉK BÉKÉBEN 

Címlapfotó:illusztráció!

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …