Meghalt Császár Zsolt

Spread the love

Meggyilkolták Császár Zsoltot, Dr. Bagdy Emőke fiát

Több késszúrással meggyilkolta egy férfi Császár Zsoltot, Dr. Bagdy Emőke fiát, aki épp az Egyesült Államokban tartózkodott.

A gyilkosság előzménye az volt, hogy a 18 éves Yaaliyah Ezekiel Jacksont szombaton felhívta a testvére, hogy engedje be egy ismerősét a lakásba. Ez az ismerős volt Bagdy Emőke fia. Amikor az 53 éves Császár Zsolt megérkezett és lezuhanyzott, majd a fiatal fiú megkérte, vigye ki a cuccait a fürdőszobából.

A bírósági dokumentumok szerint Császár ekkor arra kérte, hogy még várjon egy keveset, majd összevesztek és lökdösődni kezdtek a konyhában. Jackson ekkor felkapott egy kést, állítása szerint azért, hogy megfenyegesse a férfit –, és háromszor megszúrta Császárt. A dulakodást ezután sem hagyták abba, majd a hálószobában még háromszor megszúrta a férfit.

Miután Császár Zsolt már halott volt, Jacskon felhívta a testvérét, hogy elmesélje neki a történteket, majd felhívta a 911-et, hogy segítséget kérjen. A rendőrségnek azt mondta, hogy fenyegetve érezte magát, ezért ragadott kést. Hirtelen felindulásból elkövetett gyilkosság vádjával letartóztatták. A hírt maga Bagdy Emőke is megerősítette a Blikknek.

Jacksont letartóztatták, és úgynevezett secondary murderrel vádolják, azaz nem fogadták el azt az állítását, hogy hirtelen felindulásból ölt. A 18 éves elkövető nem először ölt már embert, és közismert, hogy súlyos indulatkezelési zavarai vannak.

 

Yaaliyah Ezekiel JacksonForrás: County Sheriff’s Office

„A fiamat – aki teológus volt – egy rendezvényre hívták, azonban tőrbe csalták. Szándékközösségben, többek által nyereségvágyból elkövetett rablógyilkosság volt. A bűntényt egyelőre a 18 éves, 2 méter magas, kisportolt Jackson vállalta magára, de más vitte el az autót, a mobiltelefont, stb. Nem ismerte a fiam a támadókat, és még csak nem is védekezett, mert nem számított semmi rosszra. Jóindulatú, embereknek segítő, mélyen hívő ember volt. Vékony, 170 cm-es jóságos kis ember” – nyilatkozta a Blikknek Bagdy Emőke.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …